Fin lørdag, og deilige lucumakuler

God lørdagskveld dere.
på badet-w580-h580
Er ikke det bare den skjønneste lille gutten dere har sett? Ahh, jeg smelter fullstendig av det smilet.

Har dere hatt en fin helg så langt? Sidikou Samuel er tilbake til sitt friske, fornøyde selv, og det gjør meg så glad. Vi har vært ute på tur, og kost og lekt en masse her hjemme. Jeg har dessuten vært på internett-julegaveshopping- til DERE :D Så neste uke kommer en kjempefin Adventes Give Away som jeg håper dere alle vil bli med på.

I går lagde jeg deilige lucuma-kuler som jeg har mumset på både i går og i dag.

20131130_140634-w580-h580

Jeg er, som dere vet, all about the chocolate. Men av og til er det gøy å lage noe annet, og disse ble utrolig gode. Jeg er så glad i å ha slikt stående i kjøleskapet så jeg kan avslutte lunsjen eller middagen med en bit eller to, eller putte en i munnen når energien daler i løpet av dagen. Disse er søtet med kokosblomstmelis og lucuma, og er fulle av sunt kokosfett.
20131130_140256-w580-h580

Dette blir ca 8 kuler. Bland alle ingrediensene sammen i en skål og sett den en liten stund i kjøleskapet- da blir det lettere å trille kuler av deigen. Trill ut 8 kuler, og rull de i lucuma, før de settes tilbake i kjøleskapet.

Og dere! Jeg vet at av og til kan det se ut her på bloggen som at jeg lever på rå sjokolade og annen supergodis. Jeg elsker jo både å lage det, dele det med familie og venner, spise det, og vise det frem til dere. Men man kan selvsagt ikke leve på det alene. Det er flere grunner til at jeg ikke er så flink til å dele ordentlig mat med dere, og den største grunnen er at jeg virkelig er ukreativ og liker det så enkelt som mulig; frukttallerkener med nøtter, juicer og smoothies, supper, grønnsakspasta og salater er gjengangere. Men i morgen skal jeg lage søndagsmiddag til familien, menyen er planlagt og jeg tror det blir veldig godt. Så da kommer jeg tilbake og viser dere.

Så lenge ønsker jeg dere en nydelig kveld videre.

4 Responses to “Fin lørdag, og deilige lucumakuler”

  • Lucuma er noe av det beste! Jeg har ikke hatt det på lenge, men burde kjøpe det inn nå for å lage disse kulene her. De ser såå gode ut<3 Tenk at nå er det 1.desember :) Håper dere får en fiiiiin søndag <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Du hadde elsker disse Marie!! skikkelig deilig lucumasmak!! Jeg også er veldig glad i lumuma, men jeg glemmer det ofte i lange perioder. Nå er jeg heldigvis inni en periode hvor jeg bruker det mye :)
      God klem til deg, og goood adventstid<3

  • Vi har aldrig prövat lucuma men har bara hört massa om det! Det är på listan att smaka på. Låter och ser väldigt gott ut. Håller med, vi visar sällan upp vår ‘vanliga’ mat dels för vi äter väldigt mycket sallad och det är inte alltid det roligaste att ta foto på. Så förstår dig gott! Så glada att din blogg är up and running igen. Blev lite oroliga där först ;) Önskar dig en glad första advent och start på julmånaden! Åh förresten, det är vår första jul när vi både är hälsomedvetna och veganer. Om du har bra tips på recept som ger lite julkänsla så får du gärna dela med dig. Vad brukar du äta på jul? Skulle vara ett kul inlägg att få inspiration :) Massa kramar!

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
December 2017
M T W T F S S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031