Birthday girl

God tirsdagskveld til dere.

bursdag-w580-h580
Bursdagen min er over om noen timer, og tenk! Nå er jeg 26 år. Allerede.

Siden jeg er her hos mamma og pappa i Valdres, og ikke i Oslo, har jeg bare feiret stille og rolig her hjemme med familien- og det har vært veldig koselig. Jeg lagde middagen i dag, som ble papayasalat (jeg har dilla for tiden), karri-ristede kikerter, guacemole, og rømme til de andre som spiser det. Papayasalaten er laget av papaya som jeg “skjærer” opp med en iskremskje, finhakkede agurk, tomater, paprika og rødløk, og over presset jeg lime, og drysset på hampfrø, Himalayasalt og litt spiskummen.
For å lagde karri-ristede kikerter, blander du bare kokte/hermetiske kikerter med karri, litt kokossukker, Himalayasalt og litt olje, sprer de på et stekebrett og rister de ved 200 grader. Jeg husker ikke hvor lenge jeg lot de stå, men mellom 20 og 30 minutter tror jeg er passe :)

Til dessert ble det raw “cupcakes”. Disse var et lite ekspriment jeg prøvde meg på i gårkveld, og de trenger nok litt mer arbeid før oppskriften kan deles. Gode ble de altså, men ikke perfekte. De har lys bunn med smak av vanilje, og er selvsagt toppet med deilig fudgy sjokoladefrosting.

Nå skal jeg faktisk legge meg. Sidikou Samuel sover allerede, og jeg er (som dere kanskje ser på bildet over ;)) veldig trøtt i dag, så jeg trenger en tidlig kveld. Jeg håper dere har hatt en god dag alle sammen<3

4 Responses to “Birthday girl”

  • Gratulerer sååå mye med dagen Ragnhild :) håper du har kost deg masse masse i dag <3

  • Gratulerer så mye med dagen! Bursdager er alltid stas, men når man har liten bebiss, gjelder det å finne søvnen tidlig selv. Nattammingen krever jo en del!
    Håper du likevel har kost deg!

  • It is your birthday?!
    Happy birthday, pretty sparkling gorgeous girl.
    And your baby… TOO cute for words.
    The perfect little head of hair!!! I am giggling at the adoreableness!
    Love:) xo

  • once again: happy birthday! All the food you describe sounds so delicious: papaya salad, roasted chickpeas and guac… mmmmmmm, need to remember that combination!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031