Ny fin uke

God mandagskveld dere. Jeg er bare innom for å ønske dere en riktig god ny uke.

newweek-w580-h580
Det er helt stille i huset, alle har nemlig lagt seg, så jeg er alene oppe og forbreder litt til i morgen. Da har jeg jo bursdag :D Det blir raw bursdagscupcakes, og middagen er planlagt. Det blir en enkel middag (det beste jeg vet er jo enkle rene smaker), og jeg håper den faller i smak hos familien. Og cupscakesene håper jeg blir bra- de fant jeg opp imens jeg lagde de, så nå satser jeg bare på det beste ;) Jeg viser dere i morgen.

Det er så rart at det allerede har gått et år. Jeg husker bursdagen min i fjor så utrolig godt; jeg spiste raw sjokolademousse til frokost (haha, typisk meg), Kader kom på besøk før jeg skulle på jobb, og så gikk vi ut for å kjøpe gave til meg. Noen dager senere hadde jeg bursdagslunsj (frukt, deilige raw kaker, guacemole osv) med gode venninner, kjæresten og et par av hans kamerater. Det er helt sprøtt å tenke på at da viste jeg ikke at jeg var gravid, og her sitter jeg et år senere med en 3 måneder gammel sønn. Mye kan skje på et år altså!

Jeg ønsker dere alle en kjempefin uke, kos dere alt dere kan.

 

3 Responses to “Ny fin uke”

  • nina:

    Gratulerer så mye med dagen, håper den blir fin :)

  • Grattis fantastiska Ragnhild! Vi önskar dig en jätte mysig dag med din son och familj. Självklart mängder av råchoklad som du gillar ;) och annat gott! Visa alla bilder sedan :D Vi är så glada att vi lärt känna dig och att dela färden med dig. Fortsätt sprida all glädje och kärlek som du gör. Ser fram emot vår stora middag en dag snart! Tusen kramar och kos dig en massa på din dag <3333

  • happy birthday Ragnhild! I hope you and your family have enjoyed this special day and your raw treats! XXX

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930