En liten søndags-update

Hei hei, alle sammen.
20131117_121159-w580-h580Denne uken har jeg ikke fått oppdatert mye her inne. Jo større baby blir, jo mer energi får han, og jo korte føles dagene. Virkelig, dagene flyr. Men jeg kose meg, så mye! For tiden lar jeg baby styre dagene, og da blir det ikke så mye struktur, og ikke mye tid til å hverken lage ny spennende mat eller å oppdatere her inne. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan, og håper jeg kan være mer aktiv her neste uke :)

Og vet dere neste uke er bursdagsuken min. Jeg blir 26 (hjelp!) og skal lage raw food middag og dessert til familien. Har dere noen forslag til hva jeg kan lage?

I gårkveld hadde vi besøk her hjemme, og jeg serverte raw sjokolademoussekake. Heldigvis ble det resten, så min frokost i dag etter deilig tur ute med Sidikou Samuel, ble en stor grønn juice (av agurk, grønne epler, salat og sitron) og et lite stykke kake. I slike situasjoner kan man ikke annet enn å elske den raw veganske livsstilen :)

moussekake-w580-h580
Bunnen på kaken er finmalte valnøtter, og litt kokosolje og Himalayasalt. Fyllet er DENNE fantastiske sjokolade- og hasselnøttmoussen laget med avokado.

Og til slutt, her kommer oversikten over treningsuken min. Nesten ingen pilates denne uken dessverre, men fine turer hver dag (ganske rask gange med baby i sjalet) og seks små yogaøkter. Mor- og babytrimmen på mandag var veldig veldig lett styrketrening.

46-w580-h580

Har dere hatt en fin helg? Jeg satser på en bedre blogguke neste uke (det er jo så mye jeg har lyst til å lage og dele!), så vi sees da :) Ønsker dere en god kveld videre.

11 Responses to “En liten søndags-update”

 • Hanne:

  For en flott treningskalender. Den var utrolig søt + at du er kjempe flink! Vi har hatt besøk i helgen, som var kjempe koselig, men nå blir det en liten detoxuke. Det blir fort mye kosemat med besøk ;)
  så stas med bursdag. Jeg stemmer for makiruller. Du lager så mange spennende variante. Det liker jo de aller fleste også :D
  Lille gullet ditt er så skjønn. Krøllene er så nydelige. Nå blir det straks spinning på meg. Ha en fin søndagskveld :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Du er alltid så koselig Hanne- tusen takk!! <3
   Så herlig med detoxuke!! Hva skal du gjøre?
   Makiruller synes eg er kjempegodt!! Men mamma og pappa (spesielt mamma) er ikke fan av noriark i det heeeele tatt, så det blir ikke det i morgen :) Men jeg må lage det til meg selv snart- det er alt for lenge siden og det er jo så godt. Takk for påminnelsen. Og god uke til deg!

 • hi, happy sunday! I can’t believe how cute Sidikou Samuel is, that’s such a great picture of you two. That cake looks really good as does your kitchen yoga session :) I can imagine that babyboy is taking up more and more time, wait until he is crawling :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Thank you, and happy Monday to you3 I just had a piece of one of the raw chocolates you sendt me, such a great way to start the week :)
   Kitchen yoga i my favoritt at the moment, but I cant wait until I can join a real studio again (hopefully I can find one with child care).

 • Imponerande at du får trent kvar dag…trur eg må skjerpe meg ;) Spennande med raw food – spiser du 100% raw vegansk? :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Det er ikke akkurat hardtrening, men iallefall daglig bevegelse :) Takk!
   Nesten 100%, men ikke helt. Jeg vil ikke ha noe forbud mot å spise varm mat, men det er ikke ofte jeg har så lyst på det lenger. Som regel blir det varme grønnsaker, supper, kokte poteter el.l en eller to eller tre ganger i måneden kanskje.
   Ha en fin uke :)

 • Raw veganskstil er så digg! Så fint at du og baby koser dere masse sammen! Fortsett slik. Jeg har hatt besøk av broren min i helga, og det var så koselig. Ellers er jeg ikke i stemning til å sitte på dataen.. jeg klarer det bare ikke (nesten)! Det er veldig rart, men men.. Ha en fin fin uke nå! Den blir nok kjempefin :D

  • Ragnhild Nordrum:

   Så kjempedeilig å ikke ha lyst til å sitte på dataen!! Det finnes jo bedre ting å gjøre ;) Selv får jeg ikke ås mye tid til det for tiden. Sjekker jo ting på mobilen, men rekker ikke å sette meg på PC før på kvelden, og da prøver jeg å ikke sitte så lenge med den.
   Så koselig med besøk av bror- familientid er så koselig!!
   Stor klem til deg<3

 • Hei, du .. ser ut som du koser deg med din nydelige sønn.. noen tips til hvordan få dagen til å henge sammen med vegansk raw kosthold..spesielt med baby.. kan ikke stå på kjøkkenet så lenge av gangen.. tilberede mens han sover kanskje..god uke til deg

  • Ragnhild Nordrum:

   Hei hei :) Ja, gjett om- jeg koser meg SÅ!! ;)
   Jeg har mye mindre til på kjøkkenet nå enn før. Med Sidikou Samuel i livet mitt blir det rett og slett ikke mye tid til akkurat det. Tror mitt beste tips må være å gjøre det enkelt! Mine måltider for tiden er suuuperenkle, som regel bare oppskårede frukt/grønnsaker, med nøtter, frø, oljer, sjokolade, supermat el.l tilsatt.
   På dagen når baby sover, prøver jeg å lage mat eller forbrede ting som kan spises senere. Og etter vi har gått tur og han henger i sjalet, bruker jeg også å være på kjøkkenet (hvis han fremdeles sover der inne da).
   Håper det hjalp bittelitt… Det er ikke så lett å finne tid, men virkelig- gjør maten enkel (og god), forbred litt, og ha alltid ingredienser tilgjenglig :)
   God uke!

 • Ååååh så gott! Vi åt precis en bit råkaka. Himmelriket! Vi ser rean fram emot att göra en ny variant snart igen ;) Önskar dig återigen ett STORT GRATTIS på din dag! Mys en massa <3 <3

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031