Fredagskveld, og raw mulberry-buttercups

God fredagskveld alle sammen.
Sidikou Samuel har virkelig vært en liten nattfugl de siste dagene, og har vært fullstedning uintressert i å legge seg for kvelden- det er jo mye mer morsomt å være våken. Så i kveld har jeg faktisk tatt på meg bæretsjalet inne (bruker der vanligvis bare på tur ute) og håper han sovner i det.

Ellers startet jeg dagen med lang tur ute med baby, masse lek og kos og en kort yoga- og pilatesøkt imens baby hvilte. Jeg lagde en ny porsjon raw sjokolade i dag. Egentlig skulle jeg bare lage basic mørke raw sjokoladehjerter (plain mørk sjokolade er nemlig favoritten min, og det jeg spiser aller mest av) men så bestemte jeg meg for at litt av sjokoladen kunne bli til deilige mulberry-buttercups.
20131115_150208-w580-h580
Høres godt ut, sant? Mørk raw sjokolade, creamy cashewnøttsmør, søte karamell-aktige morbær, og enda et lag sjokolade på toppen. Jeg synes morbær er i overkant søte på egenhånd, men sammen med mørk sjokolade, er det noe av det beste jeg vet.

Jeg lagde noen buttercups, og noen vanlige sjokoladehjerter av denne porsjonen sjokolade. Vil du kun lage buttercups, vil jeg tro du får ca 8 stykker.
morbærcups-w580-h580
Smelt kakaosmøret over vannbad. Rør inn cashewsmøret, så lønnesirup og råkakao. Hell ca en ss av sjokoladen i hver muffinsform. Sett formene noen minutter i kjøleskapet til sjokoladen stivner. Dekk sjokoladen med cashewsmør (ca en toppet ts per cup), og dryss over morbær. Dekk med enda mer sjokolade, og sett formene tilbake i kjøleskapet (eller fryser) til sjokoladen har stivnet.

Har dere noen fine planer for helgen? Her går hverdag og helg i ett, så vi skal bare gjøre det vi vanligvis gjør. Men jeg liker det. Faktisk. Jeg gleder meg veldig til å reise til Oslo og venninner i desember igjen (og ikke minst til å flytte på nyåret), men med lille Sidikou Samuel blir hver dag en fest- uansett om jeg er i Valdres eller Oslo.

Nå snorker baby endelig i sjalet, så nå skal vi legge oss begge to :) Ønsker dere en god helg, alle sammen.

4 Responses to “Fredagskveld, og raw mulberry-buttercups”

  • åååh vad gott! Jag älskar mullbär. Blev introducerad till det i Turkiet förra december när jag och Julie reste runt där. Vår turkiska vän tog med oss till en av alla småaffärer dem har överallt som är fyllda med säckar fyllda med olika typer och nötter, frön och liknande som dem säljer. HIMMELRIKET! Så introducerade han oss till mullbär och vi blev helt fast på en gång. Älskar det! Så billigt därnere så nu känns det lite när man handlar det i butik när man vet hur billigt det är där nere ;) En STOR påse för 12kr! Helt fantastiskt! Din kreation ser helt fantastisk ut. Hoppas ni fick sova ut lite idag istället eftersom Sidikou Samuel inte ville sova, klart det är roligare att vara uppe med mamma ;) Önskar dig en fin lördag (råkade bli längsta kommentaren haha). KRAM!

    • Ragnhild Nordrum:

      Jeg blir alltid like glad for dine lange fine kommentarer, Katrin<3
      Gah, det er det som er så kjipt med å bo her i Skandinavia- alt er så dyrt. En gang i fremtiden må jeg nok flytte til et skikkelig frodig land hvor man kan spise deilig frukt og grønnsaker til en billig penge :)
      Stor klem

  • your chocolate creations look very good as usual. I hope little baby boy is sleeping a bit better. Hope you’re having a great weekend (even though your weekdays and weekends are the same)! XXX

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930