Sykedager

Hei hei, og god lørdagskveld til dere. Har dere hatt en fin helg så langt? Etter at Sidikou Samuel ble vaksinert på torsdagen, har han virkelig ikke vært i form. Han har hatt feber og vondt i kroppen, stakkars bittelille. Heldigvis har han vært bedre i kveld, så jeg regner med at han er på bedringens vei.

20131109_172533-w580-h580

Vi startet lørdagen med lang gåtur ute, og etter det har vi bare vært inne og prøvd å gjøre det så behagelig som mulig for baby. Han fikk til slutt sove på dagen i dag, og jeg fikk trent en hel time yoga- det er langt fra hver dag han lar meg trene så lenge, så det var helt herlig! Etter fødsel har jeg bare trent yoga på egenhånd (jeg har trent det i mange år, så det er enkelt å sette sammen økter selv), men de siste to dagene har jeg trent til DENNE videoen (link til You Tube), og den er superbra og anbefales virkelig.

Dere som følger meg på instagram så kanskje at jeg fikk en helt fantastisk pakke fra skjønne Sonja for et par dager siden. Vi hadde nemlig avtalt å gjøre en liten “food swap”, og pakken hun hadde ordnet i stand til meg var helt perfekt. Jeg må bare vise dere!

swap-w580-h580

På bildet ser dere masse masse rå sjokolade, rå og vegansk ost laget av nøtter (elsker denne, og gleder meg til den dagen slikt kan kjøpes i Norge) og en skjønn smekke som Sidikou Samuel skal få bruke til jul. Og så et utrolig koselig kort- Sonja er så søt!

I kveld har jeg laget en raw kake som skal serveres i morgen. For dere vet vel hvilken dag det er? Det er jo farsdag! Og både min pappa og pappa-Kader skal feires. I tillegg er det Sidikou Samuel sin 3 månedersdag, så denne søndagen fortjener en kake :) Jeg kommer tilbake i morgen og viser dere. Så lenge ønsker jeg dere en fin lørdagskveld<3

6 Responses to “Sykedager”

  • I love that picture of you two together. You look absolutely beautiful :) Is it fathersday already in Norway? In Belgium it is in march or april (I tend to forget). I doubt my father would be happy with raw cake – well, he would of course be happy with anything I gave him, but I doubt he would eat much of it. Although he does love my lemon cheesecake, so there is hope :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Thank you<3
      Yes, its fathersday today. And my dad actually loved the cakes. He usually does, and it makes me so happy :D Ill share the recipe in a sec.
      Many hugs to you

  • Så koselig med pakke da <3 det skal liksom ikke så mye til for å glede noen andre mye :) jeg tenker å begynne så smått med julegaveplanlegging i dag, og da bestille endel iHerb ting til venninner og familie ;) håper lille Sidikou føler seg masse bedre i dag <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk, i dag er han på topp igjen :) Og det er så godt. Det er ikke noe koselig å se at babyen din har vondt og man ikke kan gjøre noe for å få det bedre.
      Så lurt å gjøre julegavehandlingen i Iherb! Tror nok det blir noen pakker til mine derfra også :) Og tenk så fort det går mot jul! Det er virkelig på tide å starte julegavehandlingen.
      God søndagskveld søte<3

  • Naaw stackaren!!! Hoppas han mår bättre snart. Tur att han har en sådan fin mamma som passar på honom <3 Vad kul att ni skickar saker till varandra. Perfekt idé ju! Och det låter inte som dåliga saker du fick. MMMM! Massa kramar

    • Ragnhild Nordrum:

      <3 Han er mye bedre i dag, helt som han pleier :D Heldigvis, for det var virkelig ikke godt for han å være syk.
      Slik "food swap" er kjempegøy!! Vi kan gjøre det en gang vi også hvis dere vil!?!
      Stor klem<3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031