Siste dag i Oslo

God morgen dere.
20131106_074037-w580-h580
På mandag reiste jeg og baby tilbake til Oslo etter to dager i Stokke. Mandagskvelden var vi bare hjemme i leiligheten og slappet av, mens tirsdagen hadde vi program fra morgen til kveld. Vi startet dagen med lang morgentur, legebesøk (jeg ville sjekke hvordan det står til med B12-lageret mitt), og så dro vi på beøk til min kjære venninne Hilde Kristine. Etter det dro vi hjem og Sidikou Samuel sov imens jeg tok en Pilates-økt på stuegulvet. På ettermiddagen kom Karoline på besøk til oss. Hele dagen var bare kjempekoselig.

I ettermiddag reiser vi tilbake til Valdres, så vi skal kose oss disse siste timene vi har i Oslo. Straks skal vi ut og gå tur, og senere skal vi møte venninnen min June på kafe.

Vi snakkes når jeg er tilbake i Valdres. Ønsker dere en god dag og uke så lenge!

7 Responses to “Siste dag i Oslo”

  • Ragnhild! Vad bra att du tog upp b12. Det är något vi klurat på! Vi har bokat läkarbesök och har tid om några veckor för att kolla hur allt ser ut. Vad har du för tankar kring det? Du är ju lite mer veganerfarenhet än oss ;) Brukar du äta tillskott? Har du haft brist? Vad är symptomen i sådana fall? Mys er sista dag! Ni är så fina. Massa kramar!

    • Ragnhild Nordrum:

      Jeg tror det er kjempeviktig å passe på b12 lagret i kroppen!! Jeg hadde magel på det sist vinter og tok da 3 sprøyter for å få opp nivået igjen. Nå skal jeg begynne å ta en sprøyte hver 3. måned.
      Jeg har ikke vært flink til å ta tilskudd, det er derfor jeg fikk mangel :P Jeg vil liksom ta minst mulig tilskudd, og da ventet jeg helt til jeg fikk mangel.. (ikke så lurt). Jeg var veldig sliten og trøtt når jeg hadde mangel ( men det kan også være fordi jeg hadde hatt kyssesyken og ikke vist om det før jeg var frisk igjen).
      Selv vil jeg ta sprøyter hver 3. måned fremfor å ta daglige piller. Men det er jo smak og behag :) Uansett er det kjempeviktig å passe på at man ikke går tom, for det kan være farlig. Og som veganere har vi jo faktisk ingen sikre b12-kilder. Mange MANGE kjøttspisere får også mangel, så det er nok veldig lett for kroppen å gå tom :)
      Stor klem til deg søte

      • Tack för svaret! Ja det känns betryggande att kolla upp det. Så får hoppas på det bästa och innan man skulle gå helt tom på det. Är inte alls vidare insatt än vilket tillskott som är bäst att ta och så, så tack för inputen. Det är så många som säger att man inte ens behöver b12 tillskott etc så allt är stundtals lite förvirrande ;) men ska absolut kolla mina värden nu vid nästa läkarbesök och ta allt därifrån! Inga onödiga risker. Massa kramar och tack för hjälpen!

  • so good to hear that you enjoyed your time in Oslo! How did the tests turn out? everything ok?

    • Ragnhild Nordrum:

      I really enjoyed my week in Oslo, and I cant wait to go back in December and to move back next year.
      Hopefully everything is OK, and I think it is. I havent got my results back yet, I guess Ill get them next week :)

  • Fining så härligt att höra om din lilla minitrip! Låter som ni haft det supermys! :) Jag och Katrin beställde tid igår för att kolla våra B12-värden. Såg att Katrin har frågat en massa frågor, något vi klurat på nu i det sista. Hoppas allt står bra till och att du har härlig kväll! Många kramar

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk, så koselig Julie!! :) Det blir spennende for dere å sjekke hvordan det står til med nivåene i kroppen. Jeg er sikker på at dere er superfriske og sunne, og at nivåene er kjempebra. Som veganer har jeg kun manglet to ting; B12, og D vitamin (og den gikk jeg bare tom for fordi jeg hadde kyssesyken og kroppen bruker D vitamin for å bekjempe sykdommen). Så man kan få i seg alt man trenger (minus B12) ved å være sunne- og det er jo dere :D
      Klem<3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930