Helgen

God søndagskveld til dere. Jeg sitter her med baby i fanget. Han er fornøyd og sliten etter helgen, og sovner straks. Jeg skal avslutte denne fine helgen med en Pilates-økt på stuegulvet, men tenkte å oppdatere dere her inne først. Har dere hatt en fin helg?
søndag-w580-h580
Elsker dette! Kiwi, grapefrukt, tørkede fiken og morbær med rå sjokolade.

Vi har hatt en fantastisk helg. I går startet vi dagen med en lang gåtur rundt i byen og Frognerparken, før vi besøkte mitt andre SATS-senter og hilste på kollegaer og fine medlemmer. Etter det fikk vi besøk av fire gode venninner, og til slutt kom storebroren til Sidikou Samuel og mammaen hans på besøk- kjempehyggelig alt sammen.

På kvelden tok vi toget til Stokke (mitt hjemsted) for å besøke mine to brødre som bor her. Jeg og baby skal være her frem til i morgen ettermiddag. I dag har vi kost oss med brødrene mine, og med min kjære venninne Bente og den skjønne lille sønnen hennes.

Jeg storkoser meg disse dagene, det føles virkelig som en liten mini-ferie i hverdagen. Jeg håper dere har hatt en fin helg dere også, og at dere får en god start på uken i morgen. Nyt kvelden videre!

4 Responses to “Helgen”

  • Låter verkligen som en mini-semester! Vad mysigt. Och så många ni har hunnit träffa och så mycket ni har hunnit göra. Fantastiskt! Måste varit kul för bröderna att träffas <3 även om kanske Sidikou Samuel inte förstod så mycket ;) Mys en massa hos bröderna dina! Och maten ser perfekt ut. Så kul att du har hållit oss uppdaterade på din lilla semester. Kram!

  • that sounds so nice! I’m glad your enjoying yourself. And you might just come home to a little package tomorrow ;)

  • For en koselig helg :) Slik mat er så enkelt og godt. Siden jeg var på hyttetur, kjøpte jeg med meg masse frukt som jeg delte opp! Så enkelt ;) Ønsker deg en fin uke <3

  • Åh det verkar som du har haft en jättehärlig helg med semestermood! :) Underbart att du fått träffa vänner och dina brorsor och att du fått gotta dig en massa tillsammans med lille Sidikou Samuel. Jättekul att få uppdateringar och efter att sett din mat blev jag så sugen på grapefrukt, ÄLSKAR DET!!! Tror det är där jag och Katrin skiljer oss mest för jag verkligen älskar mer sura frukter. ;) Massa kramar fining!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031