Bare en liten mandagshilsen

Hei alle sammen,og riktig god mandag til dere. Har dere hatt en fin start på uken? Jeg har en dag med mange tanker i hodet og mye uro i kroppen, og slike dager er ikke alltid like gode. Heldigvis har jeg lille Sidikou Samuel hos meg, og hver gang jeg ser på han, blir jeg mint på hvor bra jeg faktisk har det og hvor heldig jeg egentlig er.

PicMonkey Collage-w580-h580

Tidligere i dag var jeg og baby ute på tur, og så utrolig surt og kaldt det var! Jeg følte virkelig at vinteren er på vei. Det er litt trist, men litt koselig også. Spesielt når man kommer inn fra kulden, og kan kose seg i en varm stue, med ferskpresset juice etterfulgt av deilig super-kakao (nøttemelk, råkakao, kokosblomstsukker og litt vanilje), rå sjokoladehjerter og verdens godeste lille sønn i fanget <3

Jeg ønsker dere alle en god uke<3

8 Responses to “Bare en liten mandagshilsen”

  • I’m sorry to hear that you’re not feeling great, but yes, let Sidikou Samuel brighten you up. We have had a lot of days with a lot of rain, but the temperatures are still fairly warm here in Belgium given that it’s almost november. But I’m already looking forward to that cozy feeling you describe. (at least for a little while, and then I will be yearning for sunshine again) have a great week!

  • Vi har alla stunder när tankarna tar över och det är mycket som pågår inom oss. Vi är i en sådan fas också men det vänder också när vi fått lära oss det vi behöver och fått göra dem insikter som vi var tvungna att göra. Imorgon kommer en ny dag och vad fint att du ändå kan finna så mycket ljushet i allt! Sänder dig massa styrkekramar <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk<3
      Ja vi har alle dager ting ikke er like lett.. Jeg har skrevet masse i boken min over alle ting jeg er takknemlig for, og det hjalp faktisk veldig. Og ja, i morgen er en ny dag og det føles så bra!
      Klem tilbake

  • Slike dager kommer alltid innimellom der tankene tar over litt, men det er helt greit :) Bra du har den lille søte sønnen din, og all den gode maten. Det er ikke mange som har et “perfekt” liv uansett, så sålenge man har det bra her og nå, er det jo toppers. Jeg har hjemmelengsel enda jeg, og drømmer om å dra hjem snart. Håper du får en fin dag i morgen <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk søte deg!
      Hjemmelengsel er ikke noe særlig. Selv har jeg litt Oslo-lengsel ;) Reiser ditt om et par uker og gleder meg så utrolig.
      God onsdag<3

  • “Mye å tenke” på er på besøk hos meg også akkurat nå. Puste dypt inn og ut igjen, og så ordner det seg til slutt.
    Du sprer så mye glede, vet du det? Blir glad av hvert innlegg du poster <3
    Ønsker deg og lillemann en nydelig uke!

    • Ragnhild Nordrum:

      Åh, det var koselig sagt Jane!! Tusen takk<3
      Godt vi er flere, selv om jeg selvsagt ikke unner andre og ha slike dager. Men ja, som du sier; man får puste dypt og så ordner det seg til slutt :)
      Klem<3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031