Raw browniekuler med fudgy frosting og kakaonibs

Åh dere! I dag har jeg en oppskrift som dere bare lage!
20131015_154751-w580-h580Raw browniekuler med fudgy frosting og kakaonibs! Himmel, høres ikke det godt ut?

Da jeg så at fantastiske Julie og Katrin hadde laget raw brownies for noen dager sider, kom jeg på hvor utrolig lenge det er siden jeg har laget det- og det måtte endres snarest. Jeg hadde mye raw karamell-dip igjen i kjøleskapet, og lagde derfor en UtRoLiG god fudgy frosting av det. Browniedeigen rullet jeg til små kuler, og smørte de inn med frosting før jeg drysset kakaonibs på toppen. Trippel sjokolade-lykke! Disse er for oss ekte sjokoholiks som vil nyte intens sjokolade med ren samvittighet.

20131015_145500-w580-h580
ca. 15 browniekuler

1,5 dl rå cashewnøtter
1,5 dl myke dadler
3-4 ss myk kokosolje
4-5 toppede ss råkakao
vaniljefrø
en god klype Himalaya/havsalt

1/2 oppskrift raw karamell-dip
3 toppede ss råkakao

kakaonibs

Lag browniedeigen. Finmal cashewnøtter, og bland de sammen med resten av ingrediensene. Jeg bruker bare fingrene, for dadlene mine er så myke og smelter nesten når jeg tar på de. Rull ut kuler.
Bland karamell-dippen med råkakaoen. (Hvis karamell-dippen har stått i kjøleskapet er den ganske hard. La den da smelte over vannbad.)
Rull kulene i frostingen. Den er ganske tykk, så det kan bli mye kliss- men det er bare gøy :) Legg kulene på et brett, dryss over kakaonibs og avkjøl de i kjøleskapet. NYT!

Åå, jeg får vann i munnen bare jeg tenker på disse. Jeg har allerede spist to, og jeg har på følelsen at det blir enda et par (eller tre eller fire ;)) senere. Men først skal jeg og baby ut på tur. Dette blir dagens andre, vi har nemlig vært på tur før i dag med søte Ida.

Jeg håper dere har en god tirsdag alle sammen<3

Ps, jeg hadde ikke rukket å svare på alle kommentarer fra tidligere innlegg- men nå er det gjort. Selv om det av og til tar litt tid før jeg får svart, setter jeg så pris på hver eneste en av de!

11 Responses to “Raw browniekuler med fudgy frosting og kakaonibs”

 • OOoooooh wow! Så gott! Du och dina fantastiska chokladkreationer. Munnen vattnas här borta kan jag också säga ;) Vi får gäster på lördag så ska hitta på någon dessert. Kanske något chokladinspirerat…. Hmmm blev i alla fall sugen på det! Vi kom faktiskt precis hem från en tur. Så redo för grön juice till middag. Massa kramar!

  • Ragnhild Nordrum:

   Det var dere som inspirerte meg til å lage disse, og såå glad jeg er for at jeg gjorde det. NAM!!
   Så deilig med grønn juice til middag. Har dere startet fasten ennå?
   Goood kveld<3

   • Nej vi har inte det utan bara börjat byta ut några måltider mot en juice. Vi tänker att vi ska pröva och köra måndag en hel dag bara juice. Sedan tar vi det från det om vi vill köra flera dagar vid ett senare tillfälle! Lovar att hålla dig uppdaterad :) Mmhmmm och vet du vad vi precis gjorde en raw tårta till pappa som fyller år varav ena lagret var CHOKLAD. Hur gott kan det egentligen få lov att vara?! ;)

 • all hail the chocolate queen :)
  thanks for your mail!! XXX

 • Åå, disse hørtes helt herlige ut!! Trippel sjoko sier ikke jeg nei takk til i alle fall ;) Håper du får en super dag!! Så på IG at det ble en tidlig morgen for deg, håper du fikk en fin yogaøkt ;) Klem <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Jeg takker heller ikke nei ;)
   Ja, det ble tidlig i dag. Og så deilig det var. Men jeg må nok sove litt på dagen i dag kjenner jeg :)
   God dag til deg.

 • Nok en herlig oppskrift! Liker det. Masse sunn næring og energi <3

 • Hanne:

  Så godt dette så ut! Selv om det er utrolig koselig å besøke foreldrene mine gleder jeg meg bitte litt til å komme hjem til blenderen min ;) Jeg var jo på kurs hos Linn og nå gleder jeg meg til å prøve både sunn godis og mimddager fremover :D Håper du får en fin start på helgen. Klem :D

  • Ragnhild Nordrum:

   Så utrolig gøy at du var på kurs med Linn altså! Hun er jo så søt og har sikkert kjempefine kurs. Jeg vil også på det, og holde kurs også.
   God helg tgil deg også Hanne :)<3

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728