Drop dead delicious (caramel) dip

God mandagskveld dere, håper uken deres startet bra? Med kun et par timer søvn i natt, startet min uke med en veldig trøtt dag. Heldigvis fikk jeg sove en stund sammen med Sidikou Samuel på dagen, men jeg har følt meg som zombie-mom likevel, og er virkelig klar for sengen nå. Dagen har vært fin likevel altså. Den startet med tur ute, og ble avsluttet med en økt yoga og pilates og en altfor sen middag, og mellom der var det mange timer babykos. Også lagde en denne deilige raw karamell-dippen.

dip2-w580-h580Raw, vegansk og søtet med dadler, og helt perfekt som dip til deilige norske epler. Dette er en ganske stor porsjon, jeg vil tro den holder til 4-6 personer som dip til epler.

dip-w580-h580

Legg dadlene til bløte i vann i ca 1 time. Ta vare på 1 dl av bløtleggingsvannet og kast resten. Ta ut steinene av dadlene og legg de i blenderen, eller bruk stavmikser. Tilsett 1/2 dl av bløtleggingsvannet, og blend til det er helt glatt. Tilsett den andre halve dl med vann hvis det trengs.Tilsett nøttesmør, smeltet kokosolje, vanilje, og ev salt hvis du ønsker salt karamell. Blend videre til alt er mikset. Avkjøl dippen og server med epler skåret i båter.

Da hopper jeg til sengs. Ønsker dere en nydelig uke alle sammen.

 

14 Responses to “Drop dead delicious (caramel) dip”

 • Looks drop dead delicious, indeed.
  Do you know how adorable it is that your baby appears in all of your photos as though he’s attached to you?
  You make having a human kid seem fun.
  Not for me (my baby is a dog!), but I absolutely adore your photos!!!!!

  • Ragnhild Nordrum:

   Haha, he actually IS attached to me :p He doesnt like to be on his own at all, so he is in my arms almost 24/7.
   Your baby dog is so cute! <3

 • Nam :) Dippen hørtes god ut. Fik du sove bedre i natt? Det er bra du har et barn som sover litt på dagen da, slik at du kan hvile og! Yoga og pilates er heller ikke feil. Jeg testa ut en ny type yoga i går, den het Jivamukti yoga. Har du prøvd den før? Likte den veldig godt! Ha en fin dag :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Så utrolig spennende med ny yoga! Jeg har aldri hørt om Jivamukti før. Hvordan var det? Jeg har mest trent Ashtanga, også Bikram da. Nå kjører jeg litt “freestyle”, og da blir det veldig Ashtanga-aktig.
   Ja, i dag fikk jeg sove :) Og denne dagen er så mye bedre! Søvn er så viktig altså.
   Ha en kjempefin dag Marie!

 • Oi denne dippen MÅ jeg prøve!! Så enkel og helt sikkert utrolig god :) Høres ut som en fin dag til tross for lite søvn!! Håper tirsdagen blir super :) Stor klem <3

 • Elsker salt i både sjokolade og karamel! Du lager så mye deilig mat, og så mye forskjellig hele tiden :D Kos deg med baby! Jeg får så veeeeldig lyst på en sånn liten selv, hehe <3

  • Ragnhild Nordrum:

   ååå, tenk hvis du fikk en baby da! Da kunne vi trillet sammen når jeg flytter hjem til Oslo :)
   Takk! Håper du har en fin dag og masse energi. Klem

 • Hanne:

  Så godt dette så ut!! :D Jeg elsker karamell, så denne gleder jeg meg til å prøve. Jeg er på besøk hos foreldrene mine denne uken :D Har nettopp startet dagen med en herlig yogaøkt. Perfekt start på fridagen min. Håper du har fått sove litt mer i natt. Nå skal jeg ut og nyte høstfargene :D Ha en fin dag du også. Klem :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Det hørtes ut som en utrolig fin dag og uke. Kos deg masse med den!
   Elsker høstfargene selv. Vi må nyte det så lenge det varer :)
   God dag søta. Klem

 • this sounds so yummy! I hope you slept well. I myself have just awoken from a little power nap with Indie’s snoring next to my ear :)

 • En väldigt söt zombie mamma i alla fall ;) Och det låter som du hunnit med både det ena och det andra ändå. Promenad och yoga och massa mys PLUS den här fantastiska krämen! Låter jätte gott. Yummm! Vi kom precis hem från en promenad i solen (älskar vädret!!!) och nu blir det en stor grön juice :D Önskar dig en mysig afton i Norge. Kramar!

  • Ragnhild Nordrum:

   Haha, takk ;)
   Jeg kom nettopp også inn fra tur :D Det er o bare så godt å være ute og gå i dette nydelige høstværet!
   Håper dere har en fin tirsdagskveld begge to<3 Klem

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031