Søndagshilsen

Hei hei, og god søndagskveld til dere.
rosa-w580-h580
Jeg er nettopp ferdig med en liten Pilates-økt, og sitter nå med en tallerken full av mango, papaya og macadamianøtter (nam!). Yogaen startet jeg med allerede en uke etter fødsel, men Pilates-treningen har jeg ikke kommet igang med enda. Før nå :)

Dette har vært en så fin søndag. Helt vanlig, men så fin likevel. Ser bare hvor nydelig det var ute da jeg og baby gikk tur tidligere i dag..
20131011_123504-w580-h580
Vakkert, sant?

Jeg håper dere har kost dere masse i helgen alle sammen, og at dere er klar for den nye uken. Det er jeg. Nyt resten av helgen<3

12 Responses to “Søndagshilsen”

  • Åjaa, det er så vakkert der du bor! Så fine bilder av dere og :D Så gøy at du endelig føler du kan gjøre pilates igjen. Ha en fin uke <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, sant det er fint?
      Har egentlig følt jeg har kunnet gjort pilates veldig lenge. Yoga gjør jeg på egenhånd, men Pilates trenger jeg en som leder. Så nå er det you tube videoer som gjelder ;)

  • Fantastisk natur! Hur långt bort från Oslo ligger detta? Så duktig du är som tränar en massa heja heja. Massa härlig energi! Och så söt Sidikou Samuel <3 Vi har precis gjort en meditation. Så skön. Ska fortsätta jobba lite innan det blir dags för lunch! Önskar dig en mysig måndag. Massa kramar!

    • Ragnhild Nordrum:

      Så deilig med meditasjon og lunsj!!
      Valdres er 3 timer unna Oslo med buss :)Det er utrolig fint her, men jeg savner Oslo veldig og gleder meg til å flytte tilbake til nytt år :)
      Stor klem til dere

  • wow, that last picture is breathtaking! I wish Belgium could look like that! and baby boy is cute as a button as usual. I just started with pilates classes myself. I find them really hard, my core is always super stiff the day after. XXX

    • Ragnhild Nordrum:

      Pilates can be so hard!! But I really enjoy it. I wish I could have my favorit instructor from Oslo here, but You Tube will have to do it for now :)

  • Your little boy is a teddy bear! Oh! So so so handsome. These photos could be the poster photos for raw foodism. Gorgeous.

  • Å, så utrolig vakkert! Jeg har vært hjemme i Norge denne helgen for kinesiologikurs, og har heldigvis fått med meg noen kveldsturer i marka! Er så nydelig ute nå!! Herlige bilder av deg og lillegutt :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig med Norgeshelg :) Sikkert veldig koselig å komme hjem til familien av og til. Og så spennende med dette kurset altså.
      Ha en fin dag Therese :)

  • Hanne:

    Så vakkert ja!!! :D Nå er det evigheter siden jeg har gjort pilates, men det er jo flott trening. Nå har jeg endelig kommet tilbake i yogarutinene mine, noe som er herlig også. Jeg får ikke sagt nok ganger at lille nurket ditt er så nydelig <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk Hanne, jeg får ikke nok av han <3
      Yoga er fantastisk. Og sååå viktig for ryggen min for tiden. Må få en liten økt hver dag, selv om noen av de blir korte.
      God dag Hanne :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930