Lat mandag, og tropisk mango-goji-smoothie

Hei hei dere. Jeg starter vist denne uken med en skikkelig trøtt dag, jeg. Natt til i går sov jeg altfor lite, og dagen var veldig aktiv med både yoga, gåtur og løpetur- så i dag føler jeg meg helt tom. Heldigvis sover Sidikou Samuel noen timer i løpet av dagen, så da kan jeg bruke den tiden til å hvile jeg også. Vi var ute og gikk morgetur tidligere i dag, og etter det har jeg bare kost meg med babyen min, serier på PCen (har fått dilla på Prosjekt Perfekt, Marie!) og raw sjokolade. Mellom all sjokoladen lagde jeg meg en nydelig smoothie..

mango-w580-h580

..mango + gojibær! Denne er en favoritt som jeg har laget i et par år nå. Den er perfekt tykk og kremet, inneholder godt med energi og sunt fett, og smaker fAnTaStIsK.

mango2-w580-h580

Har dere hatt en fin start på uken? Jeg skal fortsette avslapningen, også håper jeg på en kort yogaøkt senere i dag. Kroppen er så stiv etter gårsdagens løpetur (på 20 minutter, haha)- det merkes virkelig at jeg ikke har løpt på flere måneder. Men deilig var det, og planen er å løpe en kort tur et par ganger i uken (og fortsette med daglige gåturer og yoga selvsagt), og øke etterhvert hvis jeg føler for det.

Håper dere har en god mandag alle sammen.

13 Responses to “Lat mandag, og tropisk mango-goji-smoothie”

 • Vilken smoothie! Den ska vi göra när vi är tillbaka i Ghana och mangon är i säsong. Mmmhm! Men du sprang i alla fall och det är ju första steget. Snart är du tillbaka i full fart med konditionen! Hur långt eller länge brukar du gå varje dag? Vi älskar att gå också! Och måste göra det varje dag om inte känns det så konstigt haha det är så meditativt och skönt på alla sätt och vis. Hoppas du fått vila dig en massa idag och att energin är på väg tillbaka! Massa kramar

  • Ragnhild Nordrum:

   Ja, sant? Jeg også må ut og gå hver dag, ellers blir jeg småsprø ;) Nå går jeg en eller aller helst to turer om dagen- vanligvis en på 90 min – 2 timer og en kortere en på 45-60 minutter. Men det varierer litt fra dag til dag :)
   Håper dere har en fin kveld søtinger! Stor klem

 • Hanne:

  Mums! Ser supergodt og friskt ut! Denne bare MÅ prøves ut :)
  En ting som er superkjipt er at alle de gamle oppskriftene dine er borte fra bloggen din, sånn som Cherrychocolate cookies. Når jeg trykker på bokmerkene jeg har lagret så kommer det bare opp page not found. :/
  Håper du får en fin uke!

  • Ragnhild Nordrum:

   Å du, det er sant!! Hvis du vil, kan du si hvilke oppskrifter du vil ha, også kan jeg prøve å finne de og sende de på mail til deg!?

   • Hanne:

    Så utrolig snilt av deg! :) Jeg hadde fått dilla på den ene mandelsjokoshaken og har endelig bestilt mer mandelsmør, skulle bare sjekke om jeg manglet noe når jeg oppdaget at oppskriftene var borte. Ville veldig gjerne hatt den som heter noe sånt som “næringsrik sjoko- og mandelshake/kakao”. :) mailen min ser du vel kanskje allerede siden den må skrives når man legger igjen kommentarer?
    Nå må jeg bare smøre meg med tålmodighet mens jeg venter på at mangoen som ligger på benken skal modne, sånn at jeg endelig kan lage smoothien! :)

 • Ingvild:

  Smoothien høres og ser bare helt fantastisk ut! Ikke rart du var trøtt etter å ha stått opp så tidlig og i tillegg vært såpass aktiv. Jeg hadde jo ikke engang lagt meg da du stod opp. Var ute, så la meg ikke før 5. Og våknet etter 2-3 timer og fikk ikke sove igjen. Ble litt trøtt utover dagen da, men koste meg på kino på kvelden, selvom jeg var trøtt og veldig forskjøla. Så We are the Millers, skikkelig morsom. Håper du har en flott kveld og at du får ladet opp igjen energien. Så gøy å begynne med løping igjen! :D

  • Ragnhild Nordrum:

   We are The Millers ser så morsom ut- har utrolig lyst til å se den selv.
   Hørtes ut som du hadde en veldig fin helg Ingvild. Selv har jeg ikke vært ute på en evighet :P
   Håper du har en god kveld<3

 • Haha, ja, det er litt digg å få dilla på en serie iblandt. Brukte opp internetten min på det jeg :/ jaja! Smoothien din er skikkelig god, det minner meg på at jeg må kjøpe gojibær. Har endel pakker på vei allerede, men ikke det. Kjøpte papaya, går prøve meg på en slags smoothie med den kanskje :) Late dager er litt deilig det og, selv om man gjerne skulle hatt litt mer energi innimellom :) Klem <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Papaya er så godt!! Kjøpte det selv i dag, men må la den ligge å modne noen dager tror jeg.. De i butikken er alltid umodne :(
   Ja takk til mer energi! Den har vært bra i dag, men for mye får man liksom aldri :) Kunne ønske man bare hadde trent en time eller to med søvn i døgnet- det stjeler så mye tid, og får man for lite fungerer jo ikke kroppen.
   Klem til deg

 • Hanne:

  Takk for tipset om Helt Perfekt. Hadde et lite mini-maraton i går kveld ;) Jeg har helt dilla på mango for tiden nå. Kjøpte en pose med mango sist jeg var på butikken. Har spist mango, blåbær og mandelsmør til kveldskos de siste kveldene. Perfekt TV-snacks :D Jeg må prøve meg gojibær i kveld også :D Håper du og bebis får en fin dag. Klem

  • Ragnhild Nordrum:

   Det hørtes veldig godt ut Hanne. Frukt og bær med litt nøttesmør er noe av det beste jeg vet, og blåbær er jo såå godt!
   Tusen tak, vi har hatt det så fint i dag:) Det håper jeg du også har hatt! Klem<3

 • Så deilig med smoothie! Kjenner cellene roper hurra for denne ;-) Prosjekt perfekt klarte jeg å gjøre unna i løpet av en dag:-) Snakk om hekta ;-)

  • Ragnhild Nordrum:

   Haha, kunne gjerne sett alle episodene på en dag jeg også, men det hadde ikke baby lyst til ;) Egentlig helt greit, så kan jeg kose meg lenger med det :)
   God kveld søta!

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728