Knallrød morgenjuice

God morgen dere, har dere hatt en fin uke?

20130929_073926-w580-h580
I går kom Ole-bror til Oslo og hentet Sidikou Samuel og meg, og kjørte oss tilbake til Valdres. Vi har hatt en fin uke med Kader, jeg kunne virkelig ønsket vi kunne blitt lenger. Vi har kost oss med pappa Kader, gått daglige turer i Botanisk hage og byen, og både fått og vært på besøk hos mine fine venninner.

I dag startet dagen allerede klokken fire da baby ville ha mat, og siden jeg likevel var våken trente jeg yoga fra halv fem-fantastisk deilig etter en hel uke uten en eneste yogaøkt! Uansett når jeg våkner, er det aller aller viktigste jeg gjør på morgenen å drikke mye. Drikker jeg ikke nok på morgenen, får jeg ikke lyst på vann utover dagen heller, og jeg blir “tørr” og slapp. For meg betyr det flere glass kaldt vann, en eller to kopper varmt sitron-vann, og ferskpresset juice før jeg spiser “ordentlig” mat på formiddagen.

I dag presset jeg en av mine favorittjuicer med vannmelon, rødbete og sitron. Denne er god, frisk og hydrende, og gir masse god energi til kroppen.
20130929_074003-w580-h580

Beklager det dårlige lyset på bildene. Disse ble tatt tidlig i dag da det var ganske mørkt ute, og den flotte fargen på juicen kommer ikke frem. Den er virkelig knallrød og vakker.

Bruk nok vannmelon til å nesten fylle et glass med juice (jeg brukte en økologisk mini melon, så jeg trengte en halv), en halv mellomstor rødbete, og en halv liten sitron. Juice alt i juiceeren din, og drikk med det sammen. Deilig!

20130929_073907-w580-h580

Dere! I dag skal jeg ut på min første joggetur på.. kjempelenge! Jeg sluttet å løpe flere måneder før baby ble født, og gikk bare lange turer isteden. Nå føler jeg meg klar igjen, og jeg er utrolig spent. Tror kondisjonen er ikke-eksisterende veldig dårlig. Heldigvis kommer kondisjon raskt tilbake, så jeg får tenke på det hvis det føles fryktelig tungt. Jeg gleder meg uansett.

Ønsker alle dere en nydelig søndag, kos dere.

14 Responses to “Knallrød morgenjuice”

  • Fantastiskt inspirerande! Vi älskar att starta dagen med så mycket vätska vi kan. Har alltid på nattduksbordet en stor flaska med vatten som vi dricker det första vi gör när vi vaknar. Sedan gör vi varm vatten med citron (bästa vanan!) och sedan under dagens lopp försöker vi alltid ha en flaska påfylld med vatten i närheten av oss. Håller så med att missar man att dricka på morgonen så är det lätt att glömma av att dricka under dagen, och det påverkar hela välbefinnandet. Och hör på detta, nu har vi ÄNTLIGEN fått en juicemaskin! Så igår invigdes den med morot/äpple/ingefärsjuice och idag blev det rödbeta/äpple/morot/ingefära. SÅ GOTT! Så du får komma med massa goda kombinationer. Gärna om du har gröna juice tips också! Massa kramar och mys på uppe i Norge :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Sååå herlig med juicemaskin i hus:D Gratulerer så mye, dere kommer til å elske den. Det gjør jeg, hadde ikke klart meg uten den ;) Presset gulrøtter og appelsin tidligere i dag- deilig!!
      Ha en nydelig dag fine dere<3

  • Så deilig å komme ordentlig igang med løpinga igjen da! Lykke til :) Min kondis er heller ikke på topp nå, og ikke styrkedelen heller. Gleder meg til å komme i gang med treninga nå etter en uke fri. Juicen din høres veldig god ut. Liker den kombinasjonen selv. Akkurat nå er jeg litt lei juice, men får nok lyst på det igjen snart. Så flott at du har kost deg masse i Oslo! :D Det er godt å høre! Ha en fin søndag videre! Klem<3

    • Ragnhild Nordrum:

      Haha, ja, kan tenke meg man blir bittelitt lei juice når det er alt man har spist lenge. Da smaker nok sjokolademousse bedres ;)
      Jeg løp i 20 min i går, og da var jeg utslitt og superstøl i dag, haha :D Heldigvis går kondisjonen raskt opp da,så jeg får bare holde motet oppe.
      Håper du får en fin uke, Marie!

  • Så deilig å starte dagen med yoga (selv om halv fem høres litt tidlig ut for min del, hehe:P)! Og høres ut som en helt nydelig juice!! Jeg startet å trene igjen for en uke siden og det er helt skjønt! Må ta det litt rolig da, og bygge immunforsvaret, men det blir definitivt noen løpeturer fremover :) Høres ut som en deilig uke!! Ha en super søndag :) Klem <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Haha, halv 5 var altfor tidlig for meg også- det merkes i dag ;) Men deilig var det!
      Så godt at du også kan trene igjen nå, det er så frustrende å være hindret fra det!
      Håper du får en fin uke, god klem til deg

  • Håper du har hatt en fantastisk tur til Oslo Ragnhild :D neste gang får vi ta en baby/hundetur :p juicer går ned på høykant her om dagen også! Merker virkelig på kroppen at det er topp, spesielt på huden. Deilig, deilig! Ha en deilig søndagskveld søta :-*

    • Ragnhild Nordrum:

      Åja! Det vil jeg kjempegjerne Helene!! Jeg kommer nok tilbake til Oslo om en måned eller litt mer :) Det hadde vært så koselig.
      Så deilig å kjenne effekten av juice. Supergod + supersunt! Da kan det ikke bli bedre :D
      Klem

  • Hanne:

    I dag har jeg fridag, så nå har jeg nettopp kost meg med de siste innleggene dine. Jeg blir alltid så inspirert av bloggen din Ragnhild. Du er så positiv og jeg får alltid lyst til å løpe og lage meg en stor fruktsalat for å proppe meg full av viatminer når jeg leser om alt det gode og sunne du spiser! hihi. Jeg må også legge til at jeg får så lyst på en liten bebis selv. Sidikou Samuel er så skjønn! Kan tenke meg det var koselig med en Oslo-tur! Neste gang jeg besøker mamma og pappa skal jeg lage banan-softis til dem. Selv om de ofte er meget skeptiske til slike “sunne erstatninger” :p Det er jo så godt! Da vi flyttet tilbake til Norge unnet vi oss en ny og sterk blender så jeg tror den skal klare å lage is :D Her har jeg nettopp kost meg med kaffe og en grønn smoothie til frokost. Perfekt start på fridagen min. Håper du også får en fin dag :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Ååå, så søt du er Hanne! Det var utrolig koselig å høre<3
      Så deilig med en skikkelig sterk blender. Min fungerer kjempefint til smoothies og slikt, men akkuart bananiskrem går ikke. Så da utnytter jeg tiden nå når jeg er hos foreldrene mine :) Tror nok foreldrene dine kommer til å like bananiskrem- det er jo SÅ godt! Elsker at konsistensen blir som softis, og at banansmaken på en måte forsvinner litt- iallefall med godt med vanilje.
      KOS deg med fridag skjønne deg. Klem

  • Du er en så fin og frisk Mamma! Har fokuset den rette plassen, og ser vindunderlig ut! Forstår godt at det blir litt rart å reise etter en slik fin uke sammen, men fremtiden er heldigvis uendelig lang:-) Klem

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk<3
      J, heldigvis!! Fremtiden er jo resten av livet, og det er fint å tenke på :)
      Ha en fin kveld Stine. Klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930