Buttercups fulle av næring

Hei hei, har dere hatt en fin søndag så langt? Jeg og baby har som vanlig vært våkne siden lenge før solen stod opp, men likevel ikke fått gjort så innmari mye. Alt tar liksom så mye lenger tid etter at baby kom, men herlighet som vi koser oss. Vi har vært ute og gått tur, baby har badet, og jeg har fått trent yoga. Utenom det, har vi nesten bare kost oss i sofaen.

I går lagde jeg seige buttercups med mandelsmør og sjokolade, og i dag var de klare til å spises. Disse er både raw, veganske, fulle av sunt fett, og ikke minst superfudgy og gode. Mettende er de også, og proppfulle av næringstoffer. Jeg ble inspirert av denne oppskriften fra This Rawsome Vegan Life.

PicMonkey Collage-w580-h580

Bløtlegg dadlene i vann i et par timer. og ta av skall og steiner. Blend dadlene med cashewsmøret og kokosolje. Rør inn råkakao og vanilje.

Legg en ts mandelsmør i 6-8 muffindformer, og fordel sjokoladen over. Dryss over kakaonibs. Sett formene i kjøleskapet eller fryseren til de har stivnet. Spises kalde.

20130908_160727-w580-h580

Jeg venter på at baby skal spise seg mett så vi kan ta en liten tur ut igjen, det er jo så fint vær i dag. Håper dere får en fin kveld videre.

8 Responses to “Buttercups fulle av næring”

 • Nam! Slike er så gode :) Lagde noe lignende selv, og det er jo såå digg. Alle andre liker det som regel også. Høres ut som du har hatt en fin helg. Det tar tid når man har et lite barn, men det gjør jo ikke noe :) Kos dere i vei! Klem

  • Ragnhild Nordrum:

   Tid har vi heldigvis nok av for tiden, så da går det jo fint :) Men dagene flyyyr likevel! Kunne ønske det hadde vært et par timer eller 10 til i døgnet.
   Enig, slikt som dette er alltid godt. Sjokolade + nøttesmør er jo ikke akkuart det vondeste som finnes ;)
   God ny uke til deg!

 • nina:

  Du lager så mye lekkert :)

 • Elisabeth:

  wooow Ragnhild, så fin blogg! :D Og så fin lille baby er, han blir jo bare søtere og søtere. Håper dere koser dere i Valdres – og at ses snart :) <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Elisabeth<3<3 Så koselig!!!
   Ja, baby blir bare søtere for hver dag! Og vi elsker dressen han fikk av deg :) Håper vi sees snart ja, jeg sier fra når vi skal til Oslo.
   Klem

 • Hanne:

  Dette skal jeg prøve neste gang jeg har fått handlet på helsekosten :D Sjokoladeingrediensene går raskt unna her ;)

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728