Velkommen

God lørdag, og god helg, til dere alle. Har det ikke blitt fint her inne? Jeg er fornøyd med designet jeg, og håper dere liker det dere også.

PicMonkey Collage-w580-h580

Vet dere, i dag er det akkurat fire uker siden lille Sidikou Samuel ble født. Tiden har gått så utrolig fort, og det er så rart å se hvordan lille baby blir mer og mer menneske for hver dag. Og for et søtt og fantastisk lite menneske han blir!

For å feire babys fire ukers dag (alt må jo feires ;)), lagde jeg Elin sin fantastiske raw jordbærkake. Denne har jeg laget flere ganger før, og den blir alltid god og faller i smak hos alle som får smake.

Jeg gleder meg til å dele mange mange gode og sunne oppskrifter og tips med dere fremover, så jeg håper dere følger med meg og baby videre. Så lenge ønsker jeg dere en god helg videre, kos dere.

19 Responses to “Velkommen”

  • Ida:

    Så fin bloggen din ble! Elsker bildene, de er så fine :-)
    Tenk at han allerede er en måned gammel! Tiden har gått så fort. Alt må feires, det har du helt rett i :-) Kaken ser utrolig god ut, du er så flink!! <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Snille Ida, tusen takk!! Så koselig du liker det! :)
      Ja, han vokser så fort! Snart kan han nok bruke bodyen han fikk av deg også. Det gleder jeg meg til, for den er så fin :D
      <3

  • nina:

    Nam, herlig jordbærkake :)

    Tiden går fort, nyt den!

  • “Healthy Happy Mommy”, I love it!!! The new layout looks really good. I love all the pictures so much. That strawberry cake, mmm… but of course it’s sidikou samuel that steels the show, he’s such a beautiful baby boy! have a great week!

    • Ragnhild Nordrum:

      Thank you Sonja, Im so happy you like it!!
      The cake is to die for, and so is baby boy ;) He is so so SO cute<3
      Enjoy your trip to Spain- you are so lucky<3

  • Hanne:

    Så fint det har blitt her Ragnhild! Så fantastisk kaken så ut. Jeg har endelig startet å lage egen sjokolade. Det ble kjempe godt, så nå gleder jeg meg til å prøve ut flere oppskrifter utover høsten:D tenk at det har gått fire uker alt. Jeg møtte en fire måneder liten krabat i går. Det er jo så koselig med bebiser. Håper du får en fin søndag :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk Hanne! :)
      Så bra du har fått satrtet å lage sjokolade du også, det er jo bare det beste som finnes! Jeg lagde en ny oppskrift i går som ble såå god, så jeg tror jeg må poste den her senere :)
      God søndag til deg også!

  • Såå utrolig fint og koselig design. Du og Sidikou Samuel er to nydelige mennesker som jeg gleder meg til å følge videre. Så fint at du har fått en egen oppskriftsside her inne! :) Håper helgen deres har vært fin. Jeg har besøk av Aurora jeg <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk søte deg<3
      Så koselig med besøk av søster! Min søster er også på besøk hjemme, hun bor vanligvis i Russland så det er ikke ofte vi treffes. Veldig koselig!
      Klem

  • Så koselig bilde i headeren din! Håper du har hatt en deilig helg med baby! Gleder meg så utrolig til å bli mamma selv en dag når jeg ser så fine bilder av dere! Klemmer :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Du har verdens skjønneste hunder som du kan kose deg med så lenge da :) Men du kan glede deg til du blir mamma også- det er såå koselig at det ikke kan beskrives!
      tusen takk<3 Håper du har hatt en fin helg også! Klem

  • Hege:

    Kjempefint har det blitt her! Og wow, Ragnhild, for en vakker mamma du er!! Så sunn, harmonisk og glad. Dere er vakre!

    • Ragnhild Nordrum:

      Oi, TAKK Hege! <3 Så snill du er!
      Men du! Hva har skjedd med bloggen din? Trenger man passord for å komme inn?

  • Kjempefint :) En måned allerede, shit! – men samtidig ser det ut som du har vært mamma bestandig ;D Ha en fin uke, Ragnhild! <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Hihi, takk :D Nå er det neste rart at han ikke alltid har vært her, det er liksom så naturlig bare.
      Håper du får en fin uke du også søta!

  • Aaaaand she is BACK! :D Fantastiskt. Och så fint. Älskar din header! <3333 ser fram emot alla dina kommande recept och bilder. Tusen kramar!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930