Yoga through everything

Det er ti år siden jeg begynte å gjøre yoga hver eneste dag (minus dagen jeg fødte min åtte år gamle datter), og for en reise det har vært. Å ta med meg yoga gjennom alt, er nok et av de aller beste valgene jeg har tatt i mitt liv, og jeg er så glad jeg har hold på det- selv gjennom vanskelige, krevende, og travle perioder.
Yoga er for alle. Så lenge vi kan puste, kan vi gjøre yoga. Jeg tror en ev grunnene til at jeg falt, og fortsetter å falle, for yoga er at yogaen alltid skal være støttende og passe meg og min kropp i perioden jeg er i. Jeg har gjort yoga gravid, med brukket arm, med små barn krabbende på meg, på reise-fot, og når jeg selv har vært syk eller har hatt syke barn. Og selv om ikke yogaen ser lik ut gjennom de forskjellige periodene, så er den alltid der for å samle meg, støtte og styrke meg, og gi meg ro. Det elsker jeg.

Når jeg ble mamma for over ti år siden og begynte å trene hjemmefra, meldte jeg meg inn på yoga-siden Banana Blondie Yoga. Hun har fantastiske yoga-klasser, og jeg har brukt uendelig mange timer på matten med hennes timer. Jeg har fremdeles dette medlemskapet, men har kjent at jeg har trengt å utvikle meg. Ganske nylig oppdaget jeg Travis Eliot på You Tube, og falt helt for hans timer. Nå har jeg derfor et medlemskap på yoga-siden hans Inner Dimension. Jeg må bare anbefale disse to medlemskapene hvis du ønsker å komme i gang eller utvikle yogaen din. For å få en smakebit av hvordan disse time ser ut, kan du prøve klassene som de har liggende på You Tube helt gratis.

Jeg håper dere har en fin tirsdag. Jeg har fri i dag og nyter virkelig tiden, først på tur i nydelig vår-skog og nå straks skal jeg møte en venninne på kafe.
God dag til dere<3

Comments are closed.

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
September 2024
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30