Dette spiste vi til middag sist uken (vegan, family-style!)- 14

Hei dere <3 Det er på høy tid med et innlegg med middagene vi har spist gjennom en uke. Sist gang jeg postet var i mai, dere kan se det HER.
Under ser dere middagene våre sist uke. Målet mitt er alltid at tiden rundt middagsbordet skal være koselig, at barna liker det som serveres, at smaksløkene utfordres av og til, at vi spiser det samme (jeg tåler korn dårlig, men spiser samme rett, bare kutter ut korn-delen), at flesteparten av middagene er ganske rimelige, og at maten er næringsrik og mettende.
Sist uke var veldig vellykket. Favorittmåltidene til barna var nok linsegrykten, lasagne-suppen og pastagratengen. Mine var lasagne-suppen og torsdags-salaten.
Jeg håper dere lar dere inspirere <3

Mandag: linsegryte med masse urter, hvitløk, grønnkål og hjemmelaget cashew”fløte”. En s ikker vinner rundt vårt middagsbord.
Tirsdag: lasagne-suppe! Dette har jeg hatt lyst til å lage lenge, og det ble så godt. Barna elsket det også. Jeg brukte DENNE oppskriften (ca), og puttet lasagneplater i barnas tallerkner, og skiver av stekt squash i min.
Onsdag: potet-kål-suppe. Skikkelig budsjett-mat, men både godt og mettende!
Torsdag: tofu-salat med crunchy grønnsaker og tahini-dressing.
Fredag: ovnsstekte rotgrønnsaker og poteter, serverte med tomatsaus og avokado.
Lørdag: brokkoli-suppe, og spagetti med tomatsaus.
Søndag: pasta-grateng med gresskar-tomatsaus, og sprø topping av brød og urter. Jeg spiste en suppe laget av ovnsstekt fennikel og brokkoli.

Jeg håper dere har en fin tirsdag <3

2 Responses to “Dette spiste vi til middag sist uken (vegan, family-style!)- 14”

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930