Jeg spiser som PANACEAS PANTRY for en dag

Hei dere, jeg håper alt er bra med dere alle <3 Jeg har hatt en veldig god uke så langt, med mye i kalenderen og veldig mange fine stunder. Årets første snø har kommet, og jeg har bestemt meg for at dette er året jeg skal lære meg å like vinteren. For jeg slipper jo ikke unna den uansett :)

Det var så koselig å lese at flere av dere likte den nye serien min, hvor jeg følger oppskrifter fra en blogger, instagrammer, eller kokebok-forfatter for en dag, og deler måltidene med dere. Dere kan se det første innlegget hvor jeg laget mat fra Pranava HER. I dag fulgte jeg oppskrifter fra en av de vakreste Instagram-kontoene jeg følger; PANACEAS PANTRY. Jeg er veldig glad i å bli “kjent” med personen bak bloggene, kontoene og bøkene jeg følger og leser. Panaceas Pantry er et unntak her. Jeg et nemlig ingenting om forfatteren, Jade. Men jeg ELSKER kontoen hennes, og jeg har lyst til å lage hver eneste rett hun viser frem. Bildene er så vakre- hun lager virkelig kunstverk av maten.
Du finner Instagram-kontoen hennes HER og bloggen hennes HER.

DETTE SPISTE JEG I DAG

FROKOST: FLYFFY BRINGEBÆR-CASHEW-MOUSSE
Helt nydelig! Min favoritt-type frokost. Mektig og mettende, og samtidig friskt og lett. Oppskriften ligger på Instagram-kontoen hennes.
MIDDAG: TOFU-SALAT MED CRUNCHY RÅ GRØNNAKER
Dette laget jeg til middag både i dag og en dag sist uke- for dette elsker både jeg og barna. Oppskriften ligger på Instagram-kontoen hennes. Barna liker ikke tahini-dressing, så til de dryppet jeg bare over litt sesamolje og havsalt. Selv elsker jeg tahini på alt.
DESSERT: RAW BROEWNIES MED MANDELSMØR-GLASUR + BLÅBÆR-IS
Nydelig! Spesielt isen, jeg absolutt elsker den!
Oppskriften på isen ligger HER, og brownien HER.

Ved lunsj-tider var jeg og datter (som har hatt fridag i dag, og vi har kost oss sånn) out and about, så til lunsj spiste jeg bare gulrøtter og epler som jeg hadde med til oss.

Jeg håper dere besøker Panacreas Pantry. Selv gleder jeg meg til å lage DENNE lasagnen, DENNE chilien, og DISSE ispinnen.

God kveld til dere <3

2 Responses to “Jeg spiser som PANACEAS PANTRY for en dag”

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031