Kostholdsforedrag på Valdres Treningssenter

God morgen dere ♥ Endelig er snart uken over, og vi reiser til Oslo i kveld, og videre til Egypt i morgen. Som jeg har gledet meg til den neste uken, samtidig som jeg har hatt det så travelt denne uken og nesten har glemt at vi skal reise også. Nå kan jeg endelig snart slappe av, og nyte de neste dagene.
15feb3-2I går kveld holdt jeg kostholdsforedrag på treningssenteret hvor jeg underviser yoga. Jeg har gruet meg ganske mye til akkurat det. Ikke fordi jeg gruer meg til å prate om sunt kosthold, for det er jo det jeg elsker å prate om. Men fordi at på foredrag kommer det alltid mange med helt forskjellige utgangspunkt, og jeg er så nervøs for å ikke “treffe de” jeg prater med. Heldigvis gikk det veldig fint i går. Jeg fikk mye god tilbakemelding, og deltagerene var engasjerte og spurte og delte mye. Kjempegøy!
15feb2-2Jeg pratet om viktigheten med å skape gode vaner som varer, hvordan vi kan bygge opp måltider rundt grønnsaker og annen plantemat, og hvordan vi kan bli flinkere til å lytte til kroppens behov. Og så serverte jeg grønnsaker med raw cashew-dips med røkt paprika, og raw Ferrero Rocher med macadamianøtter.
15feb4-2Dere skal straks få en oppskrift av meg til noen godbiter til helgen. Jeg ville bare dele det opp i to innlegg så dette ikke blir så langt. Vi sees igjen straks ♥

6 Responses to “Kostholdsforedrag på Valdres Treningssenter”

  • Så flink du er! Smart å fokusere på hvordan skape gode vaner, hvordan bygge opp plantebaserte måltider og hvordan bli flinkere til å lytte til kroppens behov. Det traff sikkert tilhørerne veldig godt! Jeg tror det er akkurat slike ting mange lurer på, og ikke vet hvordan de skal gripe fatt i!
    Serveringen var også genial – ikke for arbeidskrevende å lage til og samtidig sikkert smakfullt og fristende å ville prøve seg på hjemme. Jeg tok med saltristede mandler til et lignende foredrag en gang. De forsvant fort og fikk masse skryt, men neste gang skal jeg jammen lage en lignende cashewdipp med tilbehør som du hadde her :-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk <3
      Jeg synes det alltid er så godt å ha noe å servere. Da blir liksom alle litt mer "med" og får noe å fokusere på, istedenfor å nistirre på meg ;)

  • Gøy å høre at foredraget gikk bra og at du fikk gode tilbakemeldinger!:D<3

  • Så bra at det gikk fint på foredraget! Men du virker som du har en så fin måte og se ting på, og formulerer det slik at det møtes med mindre skepsis! Og når de får smake alt det gode du lager, så kan de jo ikke si noe annet enn atdet smaker kjempegodt :D Og nå er du i Egypt gitt – håper dere har en fantastisk ferie :D xx

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930