Denne juicen drikker jeg hver morgen

Hei, kjære dere. Jeg håper uken deres er fin så langt? Jeg har endelig satt meg ned og har mulighet til å oppdatere dere på livet her. Dette er en travel uke, og så langt har den vært fin. K kom på overraskelsesbesøk på søndag kveld, og blir hos oss frem til i kveld. Jeg har jobbet endel, og i morgen har jeg en veldig spennende arbeidsdag med kostveiledning på morgenen, så yoga-undervisning, og så skal jeg holde kostholdsforedrag på kvelden. Jeg gleder meg veldig til kostveiledningen- å veilede en person synes jeg er kjempefint, lærerikt og spennende. Kostholdsforedraget gruer jeg meg derimot ganske mye til. Da er det jo flere jeg skal prate til, og jeg er alltid nervøs for at budskapet ikke skal nå alle- for alle har jo så forskjellig utgangspunkt. Jeg håper så at det går bra, og at de som deltar sitter igjen med en god følelse ♥
14feb2-2Jeg kom på at jeg må dele oppskriften på min for tiden faste morgenjuice med dere. Ideelt drikker jeg ca en liter med grønn juice fra jeg står opp og frem til jeg blir sulten på formiddagen. Jeg er ikke glad i “tung” mat på morgenen, og spiser aldri “tradisjonell” frokost mat. Grønn juice passer meg perfekt. Det gir energi uten å tynge, er full av mineraler og vitaminer, rehydrerer kroppen, og smaker fantastisk.
14feb-2
For tiden lager jeg denne hver dag. Det gir 8-10 dl juice, som enkelt kan tas med på jobb eller skole, eller drikkes hjemme.

-1 stor eller 2 mindre agurker
-4 tykke stilker stangselleri
-en tommel-størrelse ingefær
-1 eple
-1/2 sitron

Press juicen, og sil den gjerne en ekstra gang for å få ut all fiber. Nyt ♥
14feb3-2
På lørdag reiser vi til Egypt, og jeg kan nesten ikke vente. Men vi sees før den tid. Jeg har en ny oppskrift jeg gjerne vil teste, og deler den med dere så fort jeg kan. God onsdag til dere.

3 Responses to “Denne juicen drikker jeg hver morgen”

 • Høres ut som du har hatt det travelt gitt! Og jeg håper foredraget gikk bra! Har aldri vært fan av og holde foredrag og slikt jeg heller, men om publikumet er bra, så hjelper det på en hel masse!
  Hvordan gikk det? :) Veiledning og yoga høres koselig ut da!
  Håper du har en fortsatt fin onsdag :D Gledelig Valentins Dag! x

 • Monica Helene:

  Lykke til med kostholdsforedraget, det går helt sikkert kjempebra!
  stor klem fra Monica Helene

 • Masse lykke til med både kostveiledning og kostholdsforedrag, det kommer til å gå kjempefint!<3 Grønn juice er superdigg og en herlig måte å starte dagen på, så friskt og godt!:D

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728