Natarajasana

Jeg ville bare innom og si hei til dere. Jeg har jo fridag i dag (eller nesten fri, underviste bare en yoga-klasse i formiddag), og tanken var å komme med en ny oppskrift til dere. Men hjelpes, det er alltid så mye å gjøre, og jeg har rett og slett ikke fått det til. Men, jeg har jobbet med et par ting til dere; i morgen skal dere få oppskrift på en ny dessert som jeg har planlagt å lage til fredagskvelden til barna og meg selv, og så har jeg jobbet med en matpakke-guide til dere som jeg håper kan være til hjelp til dere med barn som ønsker at de skal få i seg supernæring i løpet av dager i barnehage eller skole.
8feb2-2Nå skal jeg lage middagen klar, og så hente i barnehagen. I dag blir det wok, og det blir så godt.

God torsdag videre til dere ♥

4 Responses to “Natarajasana”

  • Wok er superdigg, kanskje det blir det til fredagsmiddag i dag!:D Ønsker deg en riktig god helg, fine Ragnhild!<3

  • Spreke deg – du inspirerer meg virkelig til å komme igang med yogaen igjen! Det der ser jo veldig lett ut, men ehhh….tror jeg må øve litt :-D

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig å få kunne inspirere! Anbefaler virkelig LITT yoga HVER dag- det er forandret mitt liv. Gjennom uken har jeg nesten alltid både økter på 2 timer og korte på 10 minutter. Men alltid litt. Og det er så godt!

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728