Vi er i Avisa Valdres

Hei dere ♥ Åh, tiden går så fort, og jeg klarer virkelig ikke å henge med. Har din uke vært fin så langt?

I går var det lillesøsters tur til å ha fridag sammen med meg, og som vi koste oss. Midt på dagen møtte vi en venninne av meg og hennes lille sønn, og sammen gikk vi tur langs vannet med begge barna i bæresjal- så koselig. Datter vil som regel gå selv nå som hun har blitt så stort, men vi gikk akkurat på den tiden hun pleier å sove, så hun snorket seg gjennom hele turen. I dag er jeg på jobb igjen, og i de rolige periodene har jeg sittet og jobbet med datters bursdagspresang (som nettopp ble ferdig og sendt til bestilling), hun blir jo to år om bare et par uker ♥ Jeg skal vise dere gaven når den kommer i posten ♥
valdresavis-2Jeg kom på at jeg ikke har vist dere at jeg og han som eier helsekoster i lokalavisen i helgen. Litt flaut og ganske gøy :) Saken ligger dessverre bak betalingsmur. Men hvis du har abonnement, kan du lese saken HER.

Jeg håper vi sees igjen veldig snart. I morgen har jeg neste fri hele dagen, og det kjenner jeg blir godt ♥ God dag videre til dere.

6 Responses to “Vi er i Avisa Valdres”

 • Gleder meg til å se bursdagspresangen til lillesøster, du har sikkert funnet på noe ordentlig fint!<3 Veldig gøy med innlegg i lokalavisen! Jeg får ikke til å lese det siden jeg ikke er abonnement, men innledningen så i hvert fall veldig spennende ut!:D

 • Så flott, Ragnhild! Er det et oppslag i forbindelse med at du leverer raw-kaker dit? Fortell gjerne hva den handlet om! Jeg heier på deg! Det er jo så smart av deg å levere hjemmelagde godsaker der, jeg vet jo hvor gode sjokoladekulene dine er, etter julebestillingen jeg la inn hos deg i fjor! <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Dette oppslaget er egentlig bare om butikken generelt. Hun som skrev saken har vært innom gatebutikkene for å gi de mer oppmerksomhet. Og så skrev hun om at jeg er ny daglig leder og slikt.
   Jeg lager kakene på butikken når jeg er på jobb :) Og det går så bra, så det er utrolig gøy!

 • Næ, så flott – gratulerer som daglig leder der! Har vært der og snakket med Jon, det er en kjempefin butikk med varer litt utenom det vanlige :-) <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Åh, så morsomt! Jon er super å jobbe med, masse kunnskap og så klok. Han var jo til veldig stor hjelp da stoffskiftet var lavt, og jeg tror jeg ikke hadde turt å gå utenom medisinene hvis det ikke var for han :) Du må komme innom en gang jeg også er her!

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728