Raw Ferrero Rocher med macadamianøtter

Tenk at januar er over, og at februar starter i morgen! Jeg er langt fra et vinter-menneske, selv om den er vakker. Men det fine er at den gir kontrast til våren og sommeren, og jeg elsker følelsen jeg får når det blir lysere, mildere og når snøen smelter. Vi er ikke helt der enda, men alt føles lettere når januar er over, synes jeg.
31jan2-2I dag lagde jeg raw Ferrero Rocher på jobb, som selges Grønn Helse på Fagernes (kom innom!). De er rett og slett farlig gode, fyllet er så creamy og godt, og jeg elsker de crunchy macadamianøttene. Her får dere oppskriften ♥

10-20 kuler, du velger størrelsen

-125 g cashewnøttsmør (jeg brukte Artisana)
-2 ss kokosolje, smeltet
-1/2 dl lønnesirup
-4 godt toppede ss råkakao
-lite dryss havsalt
-noen dryss vanilje
-3/4 dl mandelmelk

-75 gram kakaosmør
-1 toppet ss cashewsmør
-1-2 ss lønnesirup
-vaniljefrø
-4-5 ss råkakao

-10-20 macadamianøtter
-ca 50 gram macadamianøtter, hakket
31jan3-2
Start med å lage fyllet. Blend cashewsmør, kokosolje, lønnesirup, kakao, salt, vanilje og mandelmelk godt sammen til en helt kremet “krem”. Sett den i fryseren i en time eller mer, til den er kald og fast nok til å forme til kuler.
Lag sjokoladen. Smelt kakaosmør, og rør inn cashewsmør, lønnesirup, vanilje og kakao. Smak til.
Ta litt av sjokoladefyllet, putt en nøtt i midten og trill til en kule. Gjenta med resten av kremen og nøttene. Sett kulene tilbake i fryseren til de er helt harde og kalde. Dypp de kalde kulene i sjokoladen, og trill de så i hakkede nøtter. Dypp enda en gang i sjokolade, hvis du vil. Sett kulene i fryseren, og oppbevar de der eller i kjøleskapet frem til servering.
31jan-2
Vi sees i den nye måneden ♥

4 Responses to “Raw Ferrero Rocher med macadamianøtter”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728