Kvalitetstid

Hei dere ♥ Her ble det en sen start på uken, siden mandag og tirsdag har vært så travle. Mandager har jeg min lange arbeidsdag med full dag på helsekosten, og så rett på yoga-undervisning etter det. Tirsdager har jeg stort sett fri, og da er målet å ha et av barna hjemme. Jeg må ærlig si at flere tirsdager har blitt mine alene-dager, men når energinivået er bra har jeg de hjemme. Det er så fint å ha barna alene hver for seg av og til, godt for både dem og meg. I går var det sønn sin tur til å ha kosedag hjemme, og det var så fantastisk koselig for oss begge. Jeg koste meg sånn, og gleder meg til lillesøsters fridag neste tirsdag allerede ♥
30jan2-230jan9-230jan3-230jan4-230jan5-2Vi gravde snøhule, dro på aketur, laget middag sammen, og han måtte bli med på litt husarbeid. Det var en så fin dag, altså.

I dag er det jobb igjen, og jeg skal straks lage en ny raw kake til salg i butikken. Jeg håper dere har hatt en fin start på uken ♥

2 Responses to “Kvalitetstid”

  • Godt å høre at du klarer å prioritere alenetid og hvile de tirsdagene du trenger det, det er viktig å ta vare på seg selv!<3 Koselig kvalitetstid med sønn og sååå gøy å lage snøhule – det husker jeg at jeg brukte å gjøre mye som barn selv!:D

  • Så koselig!
    Og som du sa, sikkert veldig sunt at de får alene tid med mammaen sin :) Er fort gjort og føle at den andre får mer oppmerksomhet. Også så mye snø dere har! Ble bra snøhule da :D

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728