How you do anything, is how you do everything

Hei dere. Jeg sitter på gulvet på et nyvasket bad, og er så fornøyd med dagens innsats, og nå sitter jeg bare litt i ro før jeg skal hente barna. Jeg lovet å hente de rett etter mat i barnehagen- det er så godt å ha dager hvor jeg kan hente de ekstra tidlig. I dag har jeg gått morgentur, undervist yoga, gjort min egen yoga, gjort en haug med husarbeid (hvorfor ta det a l d r i slutt?!?), og forberedt middagen. Det er så godt å ha alt under kontroll når barna kommer hjem. De er ofte kjempesultne på middag, og det er ofte umulig å lage den når de er rundt bena mine. Middagen har jeg tatt bilder av også, så dere skal få oppskriften av meg senere. easy peasy torsdagsmiddag- akkurat slik jeg liker det.

25jan4-2

Jeg må løpe nå. Jeg ville bare innom og si hei. Jeg håper dere har en fin torsdag. Vi sees igjen senere ♥

One Response to “How you do anything, is how you do everything”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728