Ny uke, nytt mot

Hei dere ♥ Sist uken var intens. Barna var syke h e l e uken, og jeg kom meg knapt ut av huset. Syke barn er utrolig koselig. De er slappe og kosete, og vil helst kose på sofaen. Men, på det tidspunktet hvor de er for syke til å gjøre mye, men friske nok til at å ligge på sofaen er kjedelig- da er det ikke spesielt koselig lenger. I helgen har jeg vært fortvilet og frustrert, og det har barna også vært. Så, selv om jeg ikke er spesielt fan av barnehage-hverdagen, er det utrolig godt å være tilbake i normal rutine i dag. Barna er i barnehagen, og jeg er på jobb. I morgen har jeg fri, og etter husarbeid (det trengs etter sist uke!) og litt etterlengtet alene-tid, håper jeg å hente de ekstra tidlig. For selv om det var intenst sist uke, lengter jeg allerede etter å ha det hjemme igjen ♥
22jan2-2I helgen bakte jeg havre- og blåbærmuffins til de. Appetiten kom tilbake på lørdag, så jeg har prøvd å gi de mye forskjellig så de har fått fylt opp igjen med mat. Fant oppskriften på supersunne muffins hos Pranava, og gjorde bare et par justeringer selv.

Oppskriften finner dere HER.
22jan-2
Dette endret jeg: jeg brukte eplemos (fra Helios) istedenfor banan, jeg tilsatte 1 ts eple edikk (det hjelper natronen med hevingen), jeg brukte vann istedenfor mandelmelk, og så tilsatte jeg 2 ss smeltet kokosolje for å få i barna litt fett. Muffinsene ble så fine og luftige, så så så fristende ut med litt melis siktet på toppen (økologisk melis finnes fra merket Naturata).
22jan3-2Jeg håper vi alle går en fin uke i møte. Jeg håper å være tilbake i morgen med en ny oppskrift til dere. God mandag!

6 Responses to “Ny uke, nytt mot”

 • Skjønte at det gikk for seg forrige uke, ikke koselig og har syke små, men du tar så godt vare på dem atte! :D Og disse muffinsene ser kjempegode ut :D Har akkurat spilt badminton og føler søtsuget kicke inn, gitt! :P
  Godt og høre du har hatt en fin start på uken! :D xx

 • Torunn:

  Hei.
  Jeg prøvde meg på quinoa-brød i stekepanne, men det ble helt vått inni. Må jeg bare steke det lenger? Hvordan skal det være når det er ferdig?

  • Ragnhild Nordrum:

   Hei Torunn :) Nei, så synd det ble slik. Du stekte det først inni ovnen, og så på toppen? Jeg har laget det flere ganger nå, og det har blitt bra hver gang. Det skal ikke være vått. Ganske brød-aktig, og sprøtt utenfor.

   • Torunn:

    Det ble sprøtt utenpå, men deigette inni. Jeg lot det også stå 15 minutter ekstra inni ovnen. Kanskje jeg hadde for mye olje i panna? Eller kanskje røra burde stå lenger så chia-frøene får suge til seg mer væske? Hmmm… Jeg får prøve igjen.

 • Heia!

  Fantastisk koselig å titte innom bloggen din igjen, Ragnhild!<3 Jeg ser du har hatt en intens forrige uke med syke barn og det hele. Håper denne uken blir roligere og at du får noen skikkelige strålende fine dager! Klem<3

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728