Morgenstemning og skattejakt

Jeg avslutter helgen med å dele noen bilder fra vår veldig koselige, og altfor tidlige, søndagsmorgen ♥ Jeg hadde forberedt en liten skattejakt for barna i går, med flaskepost, skattekart, og en liten kiste med kokosmelk-karameller og et par yummy eart-kjærligheter. Barna var skikkelig med, og koste seg ute i godt over en time i iskaldt vær. Det har virkelig vært k a l d t her de siste dagene, så resten av søndagen har vi faktisk bare vært inne. Da er det ekstra godt å starte dagen med en frisk tur ute.
7jans-27janska-27janskatt-27janskatt2-27janskat-27janskatt1-27janskatt5-27janskatt6-27janskatt7-2God ny uke, til dere alle ♥

8 Responses to “Morgenstemning og skattejakt”

 • Så utrolig koselig da! Liker sånne små hverdags+eventyr :D

  Håper du har hatt en knall start på uken :D x

 • alexandra:

  Hei Ragnhild, og godt nytt år :)

  jeg lurte på hvilket tilskudd du gir barna dine, særlig minstemann som er på samme alder som min lille.
  Jeg er ikke så bra om dagen og er jo medlem i flere grupper her og det står jo her og der, men jeg trenger det konkret. Jeg har skjønt at du er ganske inn i gamet og undersøkt mye selv. Jeg vet du ikke er ernæringsfysiolog men jeg stoler allikevel på kunnskapen din :)

  Jeg gir henne en spay vitashine om dagen, og så får hun en 1/3 veg1.
  ellers så spiser hun mye frø av alle sorter, nøtter, grønt, belgfrukter og noe korn.

  Grunnen til at jeg spør er fordi jeg har sendt inn spm flere ganger til hepla og ernæringsfysiolgene der uten å få noe svar. jeg har vært veganer i 7 år uten noen mangler, og heller ikke tatt tilskudd. jeg har selv begynt nå da jeg leste at lille burde ha det.
  jeg er ikke så for kjemisk fremstilte ting men jeg tør ikke sjanse på dette heller.

  ønsker gjerne din input når du har tid :)

  klem klem

  • Ragnhild Nordrum:

   Hei Alexandra <3 Så utrolig koselig med kommentar fra deg!!
   Godt nytt år til deg og dine også.

   Mine to får b12 (spray fra Iherb, eller dråper fra helsekosten), d-vitamin (samme som du gir), jod (dråper fra Iherb), og Omega3 (algebasert, dråper fra Iherb).
   Omega3-en elsker de, og vil gjerne ha "overdose" fordi de synes den er så god, haha. Så noen ganger dropper jeg å gi den, fordi jeg nesten er redd det skal bli for mye. Og så spiser de jo endel chia, linfrø og valnøtter.
   Jeg tar kun B12 og jod som tilskudd selv, og vil få resten gjennom maten. Føler bare at barna må være helt sikre, og de tar jeg jo ikke blodprøve på for å sjekke. Meg selv har jeg sjekket at verdiene er gode :)

   Håper det hjalp litt :) Klem

   • alexandra:

    Hei!:)
    tusen takk for omfattende svar <3

    gir du dette hver dag? b12'en også?
    Jeg har måttet gi lille mme, siden jeg ikke hadde nok melk selv, som da inneholder alt, og hun er ikke storspist ennå, og spiser gen sett ganske lite. mme går som regel ned men hun får ikke dette i nærheten av like ofte som før, kanskje maks 2 ganger i døgnet. jeg er redd for at siden den har alt, at det skal bli for mye å supplere også.

    tror jeg har lyst til å bytte til det du tar. er helt enig! barna er viktigst og man tør jo ikke ta noen sjanser! :)

    igjen, tusen takk for svar!
    og takk for at du blogger og deler så mye med oss, er veldig kos å komme inn på bloggen din og kjenne seg hjemme <3

    god natt :)

    • Ragnhild Nordrum:

     Tusen takk for så koselige ord <3
     Jeg gir B12 ca 2-3 ganger i uken, samme med jod. Omega3 og Dvit prøver jeg å gi hver dag (tar pause fra D vit på fine sommerdager), men glemmer det jo av og til.
     Lykke til, og bare spør. Jeg er ikke ekspert, men har litt erfaring :)
     Klem <3

 • Ragnhild! Your Sunday was lovely. Love the hearts that appear on your babies’ eyes. Love you! Happy New Year!

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031