This week

Hei dere ♥ Tenk, om under to uker er julen godt i gang, juleaften vil til og med være over. Ligger dere i rute til jul? For å være ærlig før jeg plutselig at det begynner å gå litt for raskt nå. Jeg har mange kort å skrive, flere gaver å få ferdig, og kaker og mat som jeg vil ha klart. Denne uken er målet å få ferdig gavene, og sende så mange kort jeg kan. Jeg vil også få laget i alle fall en type raw konfekt eller småkake som jeg kan ha liggende i fryseren frem til jul. Barna har allerede forspist seg på pepperkaker, så jeg vil gjerne bake en type “ny” småkake til de som de kan ha i julen. Og så vil jeg få delt noen julemat-oppskrifter med dere, og dele de siste gavene som barna får i kalenderen sin. Jeg satser alt på at energien vil holde gjennom uken :)

11des-211des3-2

Til helgen reiser vi dessuten til Oslo. Da venter det årlige julebordet med en venninne-gjeng ♥ Jeg har ikke hatt mulighet til å bli med de siste årene, så jeg gleder meg til å endelig få det med meg igjen.

Jeg håper dere går en fin uke i møte ♥ Vi sees snart igjen.

2 Responses to “This week”

  • Nina:

    Kos deg masse med julebord :)

    Vi er egentlig ganske i rute, rekker det vi rekker :P Størstemann har bursdag på mandag så vi har litt ekstra å ordne i stand før jul. Blir koselig med bursdag og jul :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Rekker det vi rekker- enig i det! Det viktigste for meg er å få sendt alle kort, og at alle som skal få gave får det :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031