Nå er jeg 30!

Hei hei! Her sitter jeg og kose meg inne i varmen (det er i s k a l d t ute i dag) og koser meg med en varm kopp chai latte ♥ Barna er i barnehagen, og jeg skal ha “hviledag” etter helgen. Yoga, tur ute, opprydning, og vasking står på planen.

I går hadde jeg bursdag, og det er så rart at jeg nå har gått inn i 30-årene. Dagen ble rolig feiret. Vi spiste middag hjemme hos mine foreldre, sammen med onkel og bestemor, og på ettermiddagen dro sønn og jeg på teater. Han fikk billetter til Kardemomme By da han hadde bursdag i sommer. Vi har lest boken fire eller fem ganger de siste månedene, og vi har gledet oss sånn til teateret. Og det var så bra! Jeg er fremdeles litt over meg av glede, for det var en så fin opplevelse. Det var Riksteateret som spilte, og de var så flinke og morsomme. Sønn satt og koste seg med kokosvann, og fulgte spent med. Så skjønn!

PicMonkey Image-42

Legger ved noen blurry bilder fra gårsdagen- det er ikke det enkleste å få bra bilder med to energi-fulle lopper :)

Jeg håper å få ut andre del av barnas julekalender på bloggen denne uken, og noen gode oppskrifter til dere. God ny uke så lenge ♥

5 Responses to “Nå er jeg 30!”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031