Peace of mind

På jakt etter ro i sjelen ♥

30aug5-2

Onsdager blir mine fridager fremover, og som jeg har nevnt tidligere har jeg tenkt at barna skal være i barnehage disse dagene selvom jeg har fri. Eller, etter hvert kommer jeg til å ha de hjemme når jeg har fri. Men akkurat nå trenger jeg litt rom og tid til meg selv. I dag har jeg gått lang, lang tur, i helt nydelige omgivelser. Jeg slo telefonen på lydløs, og bare gikk og gikk, og koste meg virkelig sånn. Jeg kan ikke huske sist jeg har gått slik, uten å bære på hverken barn eller baggasje av noe slag. Helt herlig.

30aug3-230aug-230aug4-2

Jeg hentet barna tidlig, og det var så godt å få hjem til hjemmekjære, gode små loppene. I morgen blir det en lang dag på jobb igjen, så i ettermiddag har jeg bare vært med barna, og spart alt husarbeid og annet til etter de var i seng. Nå har jeg tusen ting å få gjort, så jeg avslutter her. I morgen kommer jeg tilbake med en oppskrift til dere, så jeg håper jeg ser dere igjen her inne da. God kveld videre ♥

2 Responses to “Peace of mind”

 • Jeg kan tenke meg den lange gåturen var helt nydelig, det trengte du nok skikkelig!<3 Kos deg masse med onsdagsfridagene dine fremover!<3

  • Ragnhild Nordrum:

   <3
   Gjett om de nytes! I dag har jeg trent, instruert yoga-time, skrevet brev til venninner (siden veldig få bor jo her, og jeg elsker brev :)), vasket gulv, og nå skal jeg snart hente barna tidlig <3
   God dag til deg :*

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031