Woke up to this

Vi har så flott utsikt fra leiligheten vår, og våkner opp til dette hver morgen. Er det ikke vakkert?

18juli-2

Jeg hadde en så fin start på uken i går. Jeg tok med barna på lang tur, og hadde både med vogn, bære-sekk til lillesøster og sparkesykkel til storebror. De kjeder seg så fort, så det er greit å ha litt alternativer. Vi fant en liten plass med masse, masse markjordbær, jeg er sikker på at vi spiste flere desiliter.

18juli3-2

I dag håper jeg å få ryddet flere ting på plass, og så skal vi til mamma og pappa senere i dag. Søsteren min har kommet hjem på sommerferie, og det er jo så koselig å være hjemme når huset fylles opp.

18juli2-2

Jeg håper alt er bra med dere. En give away er forresten rett rundt hjørnet til dere, jeg må bare vente til det kommer i posten ♥ Vi sees snart.

6 Responses to “Woke up to this”

 • Gratulerer så mye med nytt hjem og vakre omgivelser! Det er fantastisk å ha utsikt til naturen og et vann, som å bo i et levende maleri som hele tiden forandrer seg <3 Gleder meg til å følge deg videre i alt det nye som vikler seg ut i ditt liv, nå :-D Alt godt! <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Takk for så koselige ord Jartrud <3 Håper du får til en tur hit om ikke så alt for lenge! Klem og god sommer

 • Fantastisk fin utsikt dere har, kan tenke meg det er deilig å våkne opp til den!:) Markjordbær!<3

 • Monica Helene:

  Nydelig utsikt!
  Utrolig deilig å bo tett på så flott natur :)
  Fortsatt god sommer til deg og dine.
  Klem fra Monica Helene

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728