Working people

Hei. Jeg ville bare gi en liten lyd herfra. Det tar litt tid å komme seg på plass, og vi har ikke fått flyttet inn i leiligheten enda. Barna gleder seg over å få feriere hos bestemor og bestefar, og jeg synes også det er koselig, men kjenner gleder meg veldig til å komme inn i vårt eget lille hjem også.

5juli-2

Jeg har så vidt startet å jobbe. Jeg har hatt et par opplæringsvakter i resepsjon på treningssenteret med lille datter på armen, mens sønn har vært med foreldrene mine. I går kveld hadde jeg første yoga-time, og det var så gøy å instruere igjen. I ettermiddag skal begge barna få bli med på jobb på helsekost-butikken. Jeg er så vant til å ta med barna på alt mulig, og gleder meg veldig. Selv om jobbene jeg skal ha fremover er veldig koselige, og jeg er så takknemlig for at jeg har fått de, river det meg i hjertet at jeg kommer til å få mindre tid med barna. Jeg er så vant til å kunne styre hverdagen, og å ha barna rundt meg hele tiden, og jeg kunne ønske vi kunne fortsette slik i det uendelige :)

5juli2-2

Uansett. VI sees igjen senere. Jeg har jo så mye jeg vil prøve å lage, som vanlig, det er bare tiden som aldri strekker til :)

God dag til dere alle ♥

4 Responses to “Working people”

  • Nina:

    Masse lykke til med nye jobber og nytt bosted. Håper dere kommer til å trives veldig godt, skjønner du gru-gleder deg med tanke på mindre tid med barna.

    God sommer

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, det føles nytt alt sammen. Nå har jeg heldigvis mulighet til å ha med barna litt på jobb inntil videre. Men jeg skulle gjerne vært stay at home mom for alltid ;)

  • Selma:

    Super mom. sending love from sandefjord.

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930