Durian not-so-nice cream

God ny uke dere ♥ Både på søndag og i går prøvde jeg meg på nye oppskrifter som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Men vet dere hva? De ble begge to så mislykkede, helt usmakelig faktisk, og får rett og slett ikke komme her på bloggen. Slik er det av og til. Skikkelig food-blogger-fail :)

durian-2

Det verste var det jeg laget i går. Jeg har lenge hatt lyst til å smake durian. Har dere smakt det? Det er en tropisk frukt, som er kremet og har en smak av sure sokker og løk. Haha, ja jeg vet. Hvorfor hadde jeg lyst til å smake det!? Men det skal liksom være en slik frukt man elsker selv om smaker er helt annerledes enn alt annet. Så, da jeg plutselig oppdaget frossen durian hos en Asia-butikk jeg ofte handler på, og mannen som jobber der sa at den var god, da måtte jeg bare kjøpe det.

Jeg lagde DENNE durian-isen som jeg syntes så så god ut. Og det var bare det verste, hjelpes! Barne smakte også, og grøsset av vemmelse. Haha. Vi smakte også på frukten alene, og det frister ikke til gjentagelse.

durian2-2

Jeg kan se for meg at jeg plutselig en dag liker det, men uff, akkurat nå vil jeg ikke prøve igjen.

Jeg kommer uansett tilbake med nye oppskrifter og hverdags-oppdateringer snart. Nå skal vi på “åpen barnehage”, så skal lillesøster på kontroll hos helsesøster, og etter det skal jeg hente fotografiene av barna som endelig er klare. Og det gleder jeg meg sånn til, de bildene er så alt for skjønne.

God dag til dere♥

2 Responses to “Durian not-so-nice cream”

  • Nina:

    Æsj, kjedelig med sånne misslykkede forsøk – må si jeg har hatt veldig mange ved å prøve oppskrifter på nett… måtte kaste noen brokkoli”kjeks” i går, de vokste i munnen… blæh… smaken var vel ikke SÅ ille men blæh…

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930