G I V E A W A Y : vinn vegansk kokebok til barna

Hei og hopp, og velkommen til ny Give Away ♥

Det begynner å bli en stund siden jeg har holdt Give Away her inne, så nå føles det på høy tid. Denne Give Awayen gleder jeg meg veldig til, for jeg skal få gi bort et bok som både jeg og barna her er utrolig glade i, nemlig den veganske barne-kokeboken The Help Yourself Cookbook for Kids ♥

20170301_134939-2

Jeg har skrevet om boken tidligere, og siden den gang har jeg laget flere av oppskriftene i den til barna og til meg selv. Det er virkelig er fantastisk bok, med flotte fargerike sider, og fristende, næringsrike oppskrifter. Alle oppskriftene er veganske, men boken passer like godt til ikke-veganske barn/familier. Alle har godt av mer plantemat i magen ♥

20170301_134629-2

Det er som alltid enkelt å delta på Give Away hos meg. Du trenger ikke å ha egen blogg eller bruke andre sosiale medier for å bli med. Alt du gjør er:

-Legg igjen en kommentar i dette innlegget. Skriv gjerne hva du liker eller hva du ønsker å se mer av her på bloggen. Jeg har mange besøkende her inne hver dag, men det er få av dere som kommenterer. Jeg ønsker å høre mer fra dere, og det er supert å høre hva dere liker å lese om her. 2 lodd!

Hvis du ønsker et lodd eller to til, kan du:

-Del Give Awayen på egen blogg. Legg ved Give Away-bildet fra dette innlegget, og link til innlegget. 1 lodd!

-Del Give Awayen på instagram. Del bildet jeg deler på min konto @ragnhildnordrum, og del blogg-adressen min. 1 lodd!

Jeg trekker vinneren over helgen, tirsdag 7. mars. Lykke til ♥

12 Responses to “G I V E A W A Y : vinn vegansk kokebok til barna”

  • Veronika Strømsøy:

    Jeg synes du har en inspirerende og innholdsrik blogg! Liker spesiellt godt at innleggene dine ikke er så lange, jeg har problemer med konsentrasjonen og klarer ikke å lese lange artikler eller blogginnlegg, mens her er det korte innlegg som samtidig inneholder så mye!
    + at oppskriftene dine alltid er sunne, og at de ofte etterligner ting som jeg likte godt før men som jeg ikke har funnet en god vegansk versjon av:) å få en kresen 3 åring til å spise variert og næringsrikt er ikke så lett, heldigvis er det mye inspirasjon å hente her, som som oftest faller i smak hos mini 😃

    Kunne godt sett mer av middager, spesiellt til barn😃 og liker godt innleggene på insta som du deler av hva dere har spist den siste tiden 😊

  • Alexandra:

    Hei😊
    Jeg liker matoppskriftene! Mer av dette👍 fant deg forldeden og koste meg masse med å gå igjennom oppskriftene som lå ute.
    Ønsker mer av naturlige velvære produkter, både til det og barna.
    Etter at jeg ble mamma har dette blitt superviktig for meg! 😊
    Klem!

  • Maria Lie:

    Hei! For et flott initiativ! Jeg jobber i barnehage og serverer barna vegansk mat når det er jeg som står for matlaginga. Jeg ønsker meg flere oppskrifter på bloggen med billige ingredienser, så det er mulig for meg å lage det til barna. Vi får noen ganger avokado og slikt av foreldrene, men når matlagingen er på bare vår regning får jeg ikke brukt slike ingredienser til 9+14 barn.

    Je har ikke barn selv enda, men ønsker meg boken like vel da jeg ofte lager mat sammen med barna på jobben. Det er flott å ha en vegansk bok som barna kan være med å bruke og som jeg kan låne ut til foreldrene (som er veldig nysgjerrig på vegansk mat)

  • Liv:

    Jeg liker at du har oppskrifter på litt sunnere snacks, og at det er mange barnevennlige veganske oppskrifter. Jeg ser gjerne flere enkle oppskrifter for barn, og gjerne tips om hvor man får kjøpt de mer spesielle ingrediensene du bruker 😊

  • Ingo:

    Hei!
    Jeg synes du har en kjempefin blogg, som jeg leser nå og da 🙂
    Jeg synes det er så fint at du har en datter på nesten samme alder som mitt barn, og liker, og vil gjerne ha mere inspirasjon på hva slags mat man kan gi.
    Synes også det er morsomt å se mere generelt hvordan barna dine har det 😊

  • Marie:

    Det er nok en fin bok :) Venter bare på at N skal kose seg i ro og høre på at jeg leser bøker, det er ikke så lett :P Men det er jo sååå koselig :) Ha en nydelig dag, du og barna <3

  • camilla:

    Jeg liker godt innlegg med hva barna dine spiser, så ønsker mer av det – gjerne mer konkrete oppskrifter :-) Har en sønn på samme alder som din datter, så moro å se hva hun(og sønnen din) får i seg :)

    Bestilte akkurat denne boken selv, så ønsker ikke å være med i trekning om å vinne bare så det er sagt ;-)

  • Rosa:

    Jeg har ingen børn… men en mand som absolut ikke er veganer. Kan bogen mon bruges til at få lokket vegansk mad i ham?Haha ^_^
    Jeg er især glad for de sunde snacks på din blog♡

  • Ruby Roth-böckerna är ju så fina!

    Jag tycker om att följa med på det som händer i vardagen hos dig, helt enkelt. Jag tycker också att det är kul med alla dina goda recept förstås. Jag skulle så gärna vilja hitta motivationen till att laga mer mat och att prova mer nytt. Du är en inspiration:)

    Kram och god söndag <3

  • Kathleen:

    Hei Ragnhild!

    Du er en stor inspirasjon for meg og etter at jeg har begynt å lese bloggen din og blitt kjent med deg har du åpnet øynene mine for et vegansk kosthold! og tusen takk for det! Jeg må innom bloggen din hver dag nå. Jeg elsker å lese om hva S og S spiser, det gir mye inspirasjon for oss her i hus :) Det jeg liker best med bloggen din må være at alle oppskriftene du deler gir meg vann i munnen, I tillegg til at de er sunne og veganske! Vi kunne veldig gjerne tenkt oss å ha den boken i hus! Det hadde vært en bra måte å inkludere mini mer i matlagingen og en motivasjon for å tørre å prøve nye ting! Klemmer fra oss

  • Elisabet:

    Jeg er ofte innom og leser bloggen <3 Synest du skriver fint og hverdagslig og inspirerende :D Mange flotte oppskrifter med sunn vri! nam nam. Så er det så koselig å se bærebilder nå og da <3 bl.a. i denne posten :D Synes boka ser kjempefin ut! Hadde vært kjekt med ny inspirasjon på barnemat, ikke alltid like lett å finne på måltider som faller i smak hos de små ;-) Klem til deg!

  • Sandra:

    Hei! Nettopp oppdaget bloggen og digger den! Gleder meg til å oppdage mer!

    Nettopp begynt å satse på et plantebasert kosthold, og denne boka ville vært AWESOME, da jeg synes det er vanskelig å finne god mat til barna mine på 8 mnd og snart 3 år. I tillegg bruke boka når barna blir større og kan være mer med på matlagingen.

    Elsker at du har oppskrifter som passer barn og er til absolutt inspirasjon for meg som har begynt å oppdage dette spennende emnet – eller skal jeg si livsstil? :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930