Denne helgen

God kveld, kjære dere. Jeg kjenner jeg synes det er litt vanskelig å poste innlegg med bilder av så dårlig kvalitet som de har nå. Jeg håper dere holder det ut frem til livet bringer meg et nytt kamera :) Jeg vil jo gjerne oppdatere her inne, både med glimt fra hverdagen, oppskrifter, og helse-inspirasjon ♥

Har dere en fin helg? Her er det fult hus i helgen, og i dag tok vi med oss barna på lekeland. Det er jammen godt det finnes et sted hvor barna bare kan løpe fra seg i en liten evighet!

PicMonkey Image-17

I morgen skal vi faktisk på dagstur til Oslo, det er virkelig en liten evighet siden vi gjorde det sist. Vi har blitt invitert til noen venner, og det kunne vi jo ikke takke nei til. Jeg har forberedt endel mat som skal tas med, både for å dele og for å sikre at jeg og baran har noe å spise. Jeg gleder meg.

Jeg håper alt bra med alle dere. Nyt helgen videre.

2 Responses to “Denne helgen”

  • Nina:

    Lekeland er helt herlig – vi har årskort :D Gøy å se de har så fantastisk fremgang i fart, klartring, hopping – minsten koser seg så masse der med sklier og lek. Koselig å se bilder :)

    Vi var ute å akte i går, så herlig

    • Ragnhild Nordrum:

      Årskort var ingen dum ide ;)
      Så fint å kunne ake. Her er det ikke snø, men det synes jeg egentlig er godt. Det er nydelig vært, og fantastisk å være ute med barna <3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930