Breathe

 Hei hei dere. Jeg ville bare innom og si god kveld til dere. Jeg har nettopp ryddet opp her hjemme og gleder meg til å strekke meg ut på yoga-matten min nå straks. De siste par ukene har jeg trukket meg litt tilbake fra omtrent alt som er sosialt. Jeg har vært så sliten etter denne sommeren, og bare følt for å bruke tid med lille-familien. Jeg har trengt ro og tid til å være helt alene. Yogaen har vært en life saver, og all fritid har blitt brukt på matten. Nå kjenner jeg mer ro i kroppen, og gleder meg til å leve mer normalt igjen. I ettermiddag har Ole-bror vært på besøk, og videre i uken har jeg noen koselige venninne-avtaler på planen.

20160913_150714

Legger ved et bilde av dagens hjem-fra-barnehage-tur. Storebror hengdene på ryggen med en kålrot-skive i hånda, og lillesøster dinglende på magen. Jeg elsker det!

Men nå er det yoga-tid. Ønsker dere alle en nydelig kveld.

6 Responses to “Breathe”

  • Hanne:

    Jeg har vært litt dårlig på å kommentere igjen,men nå har jeg kost meg med de siste innleggene dine. Takk for fine oppskrifter. Jeg er så spent på hva du faller på til slutt, ang jobb og fremtiden. Jeg hadde garantert kjøpt mat og kaker hos deg! :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Du må jo ike tenke at du er dårlig på å kommenere!! Det er kjempekoselig når du gjør det (og jeg elsker snappene!), men man har jo sitt eget liv ;) Jeg er ikke flink til å kommentere rundt om ring selv heller, har så mye å gjøre. er jo innom bloggene jeg liker, men sjeldent jeg får kommentert.
      Klem til deg og god helg <3

  • Lurt å ta livet litt med ro når man kjenner man trenger det. Jeg orker generelt lite sosialt, og er mest opptatt av å klære familie-hverdagen få til trening, kaffe og matlaging som blir mine “koseprosjekter” i tillegg til å være mamma <3 Er veldig glad når jeg får til litt sosialt i tillegg også da men det blir ikke så mye av det for tiden – men det kommer vel litt tilbake etterhvert som minsten blir litt større og sover bedre osv :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Man må prioritere det viktigste, og det høres det ut som du gjør <3
      Håper du og familien har en fin helg. Klem

  • Så kjekt! Viktig og høre påå magefølelsen og gjøre det DU trenger og gjøre :) Men herlighet så masse som har skjedd! Flytting, bursdager, henge med i svingene når ungene leker :) Bra du får Ragnhild-tid til bare deg selv også :) Meditering er viktig, uansett hvilken form den kommer i :)

    Selv har jeg blitt syk igjen, at det gåååår’an! Men god og sunn mat, fred og ro… det skal hjelpe på :) Hadde heldigvis krefter til og mekke (vegansk) suppe også :)

    Håper du har hatt en god dag så langt! xx

    • Ragnhild Nordrum:

      Enig, mediterering i en eller annen form er så viktig. Det trenger jo ikke å være klassisk mediterering, men en stund hvor man kan være stille med seg selv og alle tanker og følelser inni en. Kjempeviktig!
      Usj, så kjedelig å være syk. Håper du blir bra snart. Suppe er perfekt sykdoms-mat <3
      Klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930