Takk for dagen

20160822_150547

Et veldig godt minne fra i dag. Bæretur hjem fra barnehagen, med en skatt i Manducaen på ryggen, og den andre skatten i Moby-sjalet på magen ♥

I dag har jeg følt meg som et strikk som har blitt strukket og strukket, men som aldri har strekt til. Jeg har grått og vært sint og grått enda litt mer, og bare hatt lyst til å gjemme meg fra alt og alle. Slike dager er så vonde, og jeg er glad for at dagen er over. Slike dager kommer og går, og midt oppi det hele vil jeg så gjerne glede meg over alt det fantastiske i livet mitt. For selv om jeg gladelig vinker denne dagen farvel, har den vært fylt med mange fine øyeblikk også. Den fineste stunden i dag var bæreturen hjem fra barnehagen, med lillegutt på ryggen og lillesøster på magen. Det er så godt å ha barna tett inntil meg, og spesielt elsker jeg å få bære begge to etter at S har vært flere timer borte fra meg i barnehagen.

I dag har jeg endelig fått kjøpt noe av “utstyret” jeg trenger til barnerommet (hyller osv.), og i morgen skal jeg begynne å pusse og male. Men først håper jeg på en god natts søvn. Det ønsker jeg dere også. God ny uke, dere.

8 Responses to “Takk for dagen”

  • Så koselig bilde :D

  • Eirin Lavine:

    Håper dagen i dag er bedre <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Heldigvis har det vært fine dager nå :) De aller feste er jo det. Så kommer de som er skikkelig bånn av og til :(
      <3

  • Hanne:

    Fikk litt vondt inni meg av dette innlegget, for jeg kjenner så godt til den følelsen. Det er heldigvis sjeldent, men jeg tror alle foreldre føler det slik til tider. Du er en fantastisk mor, og jeg håper du får lader batteriene dine. Klemmer fra meg <3

  • Elisabet:

    Ååå, så nydelig bilde! Med dobbelbæring! <3 Ikke alltid man klarer å strekke til, sånn er det, så fint at du likevel skriver "takk for dagen" <3 Håper du har fått hvilt deg mye siden sist, og at du er godt i gang med oppussingen. Stor klem til deg!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930