Crunchy “nuddel-bolle” med mandel-appelsindressing (raw + vegan)

Hei alle sammen. Da var det på høy tid med et innlegg fra meg igjen, og ikke minst på tide med en ny oppskrift til dere. De siste par ukene har uten tvil hvert de mest intense i mitt liv; med flytting, barnebursdag, barnevelsignelse, mye besøk, og ikke minst barnehagestart. Barnehagestarten går forresten over all forventing, og jeg er så stolt av lille sønn at jeg nesten sprekker. Han trives så godt, selv om han sier at han ikke liker at jeg og lillesøster går. I dag da vi kom tilbake etter et par timer borte fra barnehagen, ble vi overøst med klemmer og “så godt å ha deg tilbake, mamma!” ♥ Jeg er så heldig.

Resized_20160818_150923

Jeg har fremdeles grønnsaker i kjøleskapet fra foreldrene mine sin grønnsakshage som de tok med til oss i helgen. I dag brukte jeg squash og sukkererter, sammen med kelpnudler, koriander og en deilig mandel-appelsindressing. Knasende godt og næringsrikt!

Resized_20160818_150932

Dressing:

-saft fra en appelsin
-saft fra en lime
-3-4 godt toppede ss mandelsmør (jeg brukte rått fra Artisana)
-noen dryss havsalt

Visk alt godt sammen. Dressingen holder til 2-3 store porsjoner

“Nuddel-bolle” til èn

-1 squash
-1/2 pakke kelpnudler, skylt i rent vann
-en stor neve sukkererter
-god neve fersk koriander

Spiralizer squashen til nudler. Bland med kelpnudler, hakkede sukkererter, og hakket koriander. Tilsett flere skjeer dressing, og bland alt. Server. Eller smak til med feks ingefær, hvitløk, vårløk etc.

Resized_20160818_150917

Jeg er ikke flink til å svare på kommentarer for tiden, men de dere legger igjen blir lest og alltid satt stor pris på ♥ Jeg kommer sterkere tilbake når ting roer seg litt i hverdagen. Nå blir det yoga på meg. God kveld til alle dere.

3 Responses to “Crunchy “nuddel-bolle” med mandel-appelsindressing (raw + vegan)”

  • Hanne:

    Jeg tenker alltid å deg når jeg lager squash pasta. Det var du som fikk meg hektet på det :D kan tenke meg det har vært travelt i det siste, men det var veldig hyggelig å høre at det går bra i barnehagen! Blogging skal være koselig, så du må hverken stresse med å legge ut innlegg eller å svare på kommentarer. Maten så kjempe god ut. Det er jo ekstra stas med egenplukket mat. Ha en fin kveld. Klem :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Jeg fikk snappen din når du laget squashpasta :D Er så glad for alle snaps jeg får, men har på en måte nedprioritert akkurat å bruke snap chat selv. Holder meg til bloggen og instagram inntil jeg får mer tid- det ble litt mye. Men send gjerne til meg :D Og gjerne av skjønne lille J også <3
      Klem til deg Hanne <3

  • Hanne:

    Tusen takk for kjempe koselig svar. Flere snapper kommet :D

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031