My new vegan shoes

Heisann, dere! Et lite livstegn fra denne kanten, på slutten av en veldig intens uke. Vi har fått leiligheten jeg har så veldig lyst til å leie, og vi flytter inn på tirsdag. Så disse dagene har gått til pakking, pakking, vasking og pakking- og det er ikke bare-bare med to barn hengende på meg nesten 24/7. Det har gått veldig greit, egentlig, og endelig ser jeg lyset i enden av tunnelen. Men herlighet, så sliten jeg er. Spesielt i dag har vært tung, og jeg har kjent at både tålmodigheten er lav og kroppen er sliten.

Vi har trivdes så godt i leiligheten vi bor i nå, og spesielt området den ligger i er fantastisk. Men det ble for liten plass etter at lillesøster ble født, og i tillegg ligger den litt langt unna barnehagen lille sønn skal starte i nå snart. Så nå flytter vi inn i sentrum, i en helt nyoppusset leilighet, med eget soverom til barna, veranda, og veldig koselig bakgård. Det blir helt perfekt, og jeg gleder meg sånn til vi er på plass.

Midt oppi dette har jeg ikke prioritert bloggen. Og egentlig tenkte jeg at jeg skulle vente med ny oppdatering her inne til vi hadde flyttet. Men så fikk jeg en pakke med to nye par sko i dag, og da fikk jeg så utrolig lyst til å vise dere de. Dette er 100% veganske sko fra Beyond Skin, som er mitt favoritt-skomerke.

20160805_150410

Jeg har både handlet og blitt sponset av de tidligere også, og elsker hvert eneste par med sko fra de. Utrolig god kvalitet, god passform, gode å gå med, fine å se på, de er miljøvennlige, og laget helt uten skinn og andre produkter fra dyr.

Resized_20160805_145455

Resized_20160805_145411

Er de ikke fine?

20160805_150123

Anbefaler dere alle å besøke siden deres HER. DE har alt fra sandaler og sommersko, til varme og gode vintersko.

Jeg håper alt er bra med dere. Vi sees igjen om ikke lenge. God helg, så lenge.

8 Responses to “My new vegan shoes”

  • Lykke til med flyttingen, så spennende og fint med ny og større plass for dere :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk! Flytting er både stress og gøy synes jeg. Elsker å få ryddet og kastet, men herlighet så mye jobb det er :O

  • Lykke til med flytting, leiligheten høres kjempefin ut :-) Vi skal også flytte inn i ny leilighet neste uke, og må kjøre ihvertfall ett flyttelass fra Sørlandet. Var lure nok til å kjøpe sofa i Arendal som skal stå i leiligheten i Oslo ;-)

  • Masse masse lykke til med flyttingen. Så kjekt å høre at du fikk leiligheten du ønsket :)

    Håper du og dine små får en super helg :D

  • Så nydelige sko! Greit og vite at en kan handle dyre- og miljøvennlig for sånne ting også :)

    Og gratulerer med ny leilighet! Det blir stas! Er du fortsatt nærmt Preståsen? Gleder meg til og se nye bilder! Selv har jeg akkurat kommet tilbake til bloggverdenen etter en liten pause… Kjekt og ha et oppskrift arkiv!

    I dag skal jeg lage FEM veganske retter til en veldedighetskveld jeg skal holde med jentene… Håper på at alt faller i smak hos de.

    Ha en fantastisk helg skjønne du! x

    • Ragnhild Nordrum:

      Oi, så flink du er!! Håper du deler de oppskriftene etterhvert! Selv skal jeg lage mat til Sofia hel-veganske barnevelsignelse neste helg og er kjempespent.
      Den nye leiligheten er super! oG ja, nærme Preståsen :) Vi kan faktisk gå over åsen når S starter i barnehagen også :)
      Klem
      (og gleder meg til å besøke bloggen din igjen. Har det så alt for travelt nå, men skal oppdatere meg skikkelig der inne snart :))

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031