Give Away-vinner + yoga uke 11 2016

God mandag alle sammen. Påske-uken ♥ Skal dere noe koselig når påsken kommer?

Akkurat nå har jeg satt meg ned etter yoga, Lillesøster ligger og sover, og Storebror er ute og leker med mommoen sin. Jeg skal nyte stillheten og roen litt til.

Nå har jeg trukket vinneren av Give Awayen min. Tusen takk til alle dere som ble med, og som la igjen så utrolig hyggelige kommentarer ♥ Jeg trakk vinneren med god gammeldags loddtrekning, og vinneren ble JULIE MARIE! Gratulerer! Jeg sender deg en mail snart :)

Til slutt vil jeg bare dele forrige ukes yoga-treninger med dere. Uken bar virkelig preg av at vi var på reisefot og ikke hjemme, og jeg savnet noen mer tid på matten. Men jeg gjør det jeg har mulighet til, og mer kan jeg jo ikke forvente av meg selv. Jeg satser på at det blir bedre denne uken.

PicMonkey Collage

Som alltid følger jeg yoga-øktene som ligger på Thriving Plant Based.

Vi sees igjen senere. Jeg har et par oppskrifter jeg gjerne vil lage og dele med dere før påsken, og skal prøve alt jeg kan å få til det. God ny uke så lenge.

4 Responses to “Give Away-vinner + yoga uke 11 2016”

  • Gratulerer Julie Marie :D Litt ekstra påske feiring er aldri dumt :D

    Håper også at duhar hatt en fin start på uken Ragnhild! Her ble det lite søvn i går gitt! Slik går det når en har hatt en uke ferie :O oisann, hehe x

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk Julie :)
      I dag laget jeg artisjokk-sausen din igjen. Den er så god!!!
      God kveld til deg :*

  • hanne:

    Gratulerer til vinneren. Det var faktisk navnet vi skulle bruke hvis vi fikk en jente, julie marie:) for en fin påske-yoga-oppsummering! Vi skal være med familien min fra i morgen, så det blir spennende med første flytur med mini. Med en liten baby som kun sover på fanget til mammaen sin hat det blitt lite tid til sjokkis laging. Jeg kjøpte derfor mullbær og rå sjokolade på helsekosten i går. Så da blir det påske snop som jeg elsker på meg også <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Morbær og raw sjokolade er en bra erstatning for det hjemmelagde :)
      God påske til deg og din lille familie <3 Lykke til med flyturen, og kos dere masse <3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031