Good mood morning

En liten formiddagshilsen til dere fra Sandefjord. Det har vært en så fin morgen, med flere timer ute i det kalde været og middagsplanlegging her inne. I ettermiddag skal vi nemlig på besøk til min bror i Stokke, og jeg skal lage vegansk middag til oss, mens Sidikou Samuel får pynte juletre med onkel. Det kommer til å bli så koselig, og innlegg med oppskriftene kommer her inne senere i kveld ♥

20151215_09312420151215_09320120151215_10002320151215_093520

Planen var egentlig å poste et innlegg her i går også. Da dro vi nemlig på besøk til noen familievenner som bor i Stokke. De er dyreglade mennesker, og har ikke mindre enn 4 hunder, 7 katter og 6 katteunger for øyeblikket. Og  hundervalper på vei, som kommer neste uke. S var mildt sagt overveldet, men koste seg veldig når hundene roet seg litt ned. Også elsket han katteungene, og sa hele tiden “åååå så myke” med den søte stemmen sin ♥ Dessverre glemte jeg fullstendig å ta bilder midt i all kosen, så da ble det ingen innlegg likevel. Jeg gleder meg til den dagen vi bor et litt mer dyrevennlig sted, og kan få oss en hund eller katt selv.

Hvordan har der starten på uken din vært? Jeg håper dere alle har det fint, og at julestemningen sniker seg på. Det gjør den her.

Vil du finne en fantastisk premie på søndag? Meld deg på adventskalenderen min HER da vel ♥

8 Responses to “Good mood morning”

  • Så mye fint dere gjør :)

    Vi er mest hjemme om dagen, eller bare ute på småprosjekter. Føler minstemann har det finest da – koser oss fryktelig mye med å se han utvikle seg hver dag. Ha en fin uke :)

    • Ragnhild Nordrum:

      S har jo blitt så stor og trenger mye stimuli, så jeg gjør så godt jeg kan og prøver å finne på mye forskjellig med han. Både der han får møte andre barn og voksne, og hvor han får brukt kroppen sin.
      Det er så koselig med de små <3

  • Monika:

    Her ruges det og ventes på at den lille snart har lyst til å komme ut og hilse på… Kjenner tålmodigheta begynner å ta litt slutt, kan du si, men formen er overraskende fin, så var faktisk på café med venninner i går. Veldig godt å få luftet seg litt:-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Det er bare så spennende med en baby rett rundt hjørnet!! For en julegave <3 Lykke til fremover. Klem

  • Martine:

    Ååh, så koselig med så mange dyr! <3 Jeg har selv en hund og tre katter, og det finnes ikke bedre selskap eller terapi enn å ha de rundt seg. I morgen skal jeg på julekonsert så da håååper jeg at jeg får litt julestemning! Håper du har hatt en fin dag. Klem fra Martine

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, det er virkelig terapi!! Tror mennesker og dyr er helt avhengige av hverandre- ikke fordi vi skal spise de, men fordi de gir så utrolig mye!! Så koselig med både hund og katter! Klem til deg søte

  • Så kjekt!
    Hah, digger og besøke folk som har masse dyr i hus, de skaper så god stemning, høres ut som om dere koste dere! :) xx

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031