Bursdagsmiddag på Funky Fresh Food

For bare et par timer siden kom S og jeg inn døren til vårt lille hjem her i Vestfold. Og så uendelig godt det er å være her igjen. Vi har virkelig kost oss på tur, både i Valdres og Oslo. Men vi har jo vært borte i nesten tre uker, og nå kjenner jeg bare at jeg er så glad for at det er nettopp her vi bor.

I ettermiddag, før vi tok toget, gikk K og S og jeg til Funky Fresh Food for å spise og feire bursdagen min som var i går. Jeg elsker jo det stedet, og kunne ikke valgt et bedre sted å spise bursdagsmiddag.

PicMonkey Collage

Jeg spiste en deilig frisk salat med raw spicy nøtteboller og pesto. Nøttebollene var gode, og det skulle gjerne vært mange, mange flere av de. K spiste vegansk burger med søtpotet- og potetfries, og lille rusk spiste brokkolisuppe med glutenfritt brød. Vi var alle, selvsagt, fornøyde med maten. Funky Fresh leverer alltid!

I morgen får jeg besøk av en kjær venninne som jeg har savnet så mye nå som vi ikke har vært hjemme på lenge. Og her på bloggen er planen å dele årets første juleoppskrift, den første kalenderluken skal åpnes (kommer til å trekke vinnere hver søndag i advent-mer informasjon kommer!), og så skal jeg vise dere alle de fine gavene Sidikou Samuel skal få i kalenderen sin. Kanskje det kan være til inspirasjon for noen av dere andre som har små barn å lage kalender til.

Så lenge ønsker jeg dere en fin kveld, eller natt som det faktisk er. God helg ♥

6 Responses to “Bursdagsmiddag på Funky Fresh Food”

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930