Squash-pasta med kremet tomatsaus, min nye favoritt

Heisann dere. I dag skal dere få oppskriften på “pasta”retten jeg spiste til middag i dag. En oppskrift jeg fant hos Rawvana (som jeg synes er så flott og inspirerende!) med squash-pasta og en deilig, unik, kremet tomatsaus.

20151104_161053

Oppskrift-videoen finner du HER. Jeg fulgte så og si oppskriften fullstendig, og den ble knallgod. Tørkede tomater gjør seg så godt i raw tomatsauser- det gir liksom en god “kokt” smak. Mangoen gir akkurat passe med sødme, avokadoen gjør sausen kremet, og limen balanserer det hele.

20151104_155833

Lag pasta av squashene. I dag brukte jeg bare en vanlig potetskreller til dette. Når jeg er hjemme bruker jeg juliennejernet mitt. Hvis du har en spiralizer bruker du det.
Bruke en blender/stavmikser og blend tomater, tørkede tomater, mango, hvitløk, chili, ev litt paprika, avokado og lime til en passe chunchy saus. Hell den over pastaen og server med det samme.

20151104_161039

Denne ble så god, og jeg må bare anbefale den som middag snarest ♥

For min del har det vært nok en ganske rolig dag- jeg kommer meg jo ikke langt med denne foten. Vi var ute i dag tidlig; jeg hoppet rundt med krykker mens S lekte. Jeg “trente” en halv time yoga, og har ellers lest det har kunnet. Men alt jeg vil er å være ute og gå og gå og gå. Jeg gleder meg sånn til første tur når ankelen er frisk igjen. Har dere hatt en fin dag?

6 Responses to “Squash-pasta med kremet tomatsaus, min nye favoritt”

  • Er så glad i de spennende sausene du lager!Dette så friskt og godt ut :D

    Vet du, i dag var det så stress på jobb! Var Bonfire night i byen men etter jobb var jeg altfor trøtt til og gå og se på, så da ble det heller en deilig middag og rolig kveld på sofaen :) x

    • Ragnhild Nordrum:

      Denne ble veldig veldig god- bør så veldig absolutt prøves! :)
      Usj, stressende dager er ikke noe særlig. Da må man bare bruke tiden man har til overs til å slappe av <3

  • FInFin oppskrift – det så digg ut :)

  • Så deilig, fint med ny inspirasjon til squashpastaen, det trenger jeg – blir ofte mye av de samme sausene. Får håpe du blir fort bra i ankelen, det er jo så kjedelig å være skadet.

    • Ragnhild Nordrum:

      Slik er jeg også- bruker ofte samme oppskrifter igjen og igjen. Som jo er greit, men det er så gøy å prøve noe nytt- iallefall når det blir knallgodt! :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031