Inhale gratitude, exhale love

Ofte lettere sagt enn gjort, men jeg synes det er så fine ord å minne meg selv på i løpet av dagen ♥

20151005_203908

I dag hadde jeg egentlig planer om å dele en veldig god oppskrift en raw variant av Baba Ganoush med dere. Men jeg innser jo at nå som mørket har kommet, må jeg planlegge matlaging og fotografering annerledes. Jeg lagde Baba Ganoushen til middag i dag, og bildene ble så mørke og triste at de rett og slett ikke kan deles her inne. Heldigvis er denne dippen så god at jeg gleder meg til å lage den igjen allerede, og jeg håper jeg skal få delt oppskriften her inne i løpet av uken.

Har dere hatt en fin mandag? Min har vært lang, effektiv og veldig fin. Man får tid til endel når man har en sønn som vil starte dagen klokken 04.10 ;) Vi har hatt det så koselig i dag- det beste som finnes er kvalitetstid med et lite rusk. Jeg har brukt flere timer på kjøkkenet, med S på benken sammen med meg, og planlagt mat til den kommende uken. I morgen kommer nemlig mamma og pappa på besøk, og blir noen dager her hos oss. Jeg har blandt annet laget raw valnøttknekkebrød, valnøttmelk, cashew-snickers og cashew-ost, og handlet inn til oss. Alle som bor hos meg må spise vegansk under oppholdet, og da gjelder det å være forberedt med mye god mat som gjestene kan spise. Jeg må lage enda mer i morgen, og planlegge middagsmenyen. I tillegg har jeg fått inn to yogaøkter, en på formiddagen og en nå i kveld, og en studieøkt.

20131104-212208

Jeg håper dere har en nydelig uke i møte. Vi sees snart igjen.

8 Responses to “Inhale gratitude, exhale love”

  • Såååå mye du har fått unnagjort i dag da, herlighet jente!
    Selv ble det jobb, trening, pittelitt kokkelering og nå kuler jeg’an helt :D

    Koselig med besøk da, og syns det er flott at familie og venner får spise vegansk med deg, er meget misunnelig gitt! :D Høres ut som du har laget fantastisk mye godt allerede :) Baba ganoush for min del kan enten være supergodt eller litt merkelig på smak, MEN jeg vet hvordan maten du lager smaker (skal lage flere ting fra heftet snart, snart!) og vet at din er sikkert kanon god! :D

    Kos dere masse på høstkvelden :) xx

    • Ragnhild Nordrum:

      Det var så koselig å få de på besøk i går i går, og de blir til helgen :) Og jeg er så glad maten bel godt mottatt. Enig, Baba Ganoush kan enten være godt eller rart :P
      Håper du har en fin dag :)

  • Så deilig å få holde på mye på kjøkkenet, det er så koselig :)

    Vi kom hjem fra høstferie, og har vært på bursdag hos mamman min i går. Ha en fin tirsdag

    • Ragnhild Nordrum:

      Tid på kjøkkenet er så koselig! Ikke alltid like lett med S som bare vil leke, men han liker heldigvis å sitte på benken og “hjelpe” meg :)
      God onsdag til deg!

  • Rosa:

    Sikke meget du har fået lavet! Jeg elsker også en masse afslappende timer i køkkenet.. det er min yoga, hihi.
    Med hensyn til fotografering, så har jeg et lille tip. Kender du de der lamper med dagslys, som hjælper mod vinterdepression? De koster ikke meget… og er helt perfekte til at tage billeder ved. De skal stå tæt på maden, så nærbilleder er nærliggende:-)
    Glæder mig til at se alt det mad dine gæster skal have, heldige dem:-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Så godt tips ang slik lampe, Rosa!! Tusen takk, skal virkelig se nærme på en slik :)
      God dag til deg, og takk for så koselig kommentar :)

  • hanne:

    Jeg elsker å lage sunn og smakfull mat når jeg får besøk. Sist helg ble venninnene mine foret med forskjellige smoothies, kikertpannekakepizza etc Jeg lagde en veldig mild grønnsmoothie, men siden dette er noe jeg lager nesten hver dag føler jeg jo at gjester nesten forventer det. Moro med snik inspirasjon;) jeg har aldri opplevd at noen har sagt de ikke liker noe. Det kan riktignok være en kombinasjon av høflighet og en tilpasset meny ;)

    • Ragnhild Nordrum:

      Så smoothiene på instagrammen din- de så nydelige ut!!! Min erfaring er at folk så og si alltid er positive! Som du sier, det kan også være litt høflighet blandet inn ;) Men jeg velger å tro de liker det også :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031