Søndag og forbredelser

Hei hei. Jeg ville bare ønske dere en god siste rest av helgen. Sidikou Samuel har fått blitt med bestemor og bestefar på en liten kveldstur på stølen. Jeg nyter stillheten i hjemmet og har laget ferdig så mye av bursdagsmaten til i morgen som mulig, og ordnet andre småting. Jeg gleder meg sånn til i morgen- ikke at vi skal så mye spesielt, men det er jo bursdagen til verdens beste lille venn og jeg håper dagen blir helt perfekt for han.

PicMonkey Collage

Jeg må bare legge ved to hodestående-bilder, det øverste fra tidligere i uken, og det under er fra i dag. Hodestående er min f.a.v.o.r.i.t.t-øvelse i yoga nå, og jeg hopper opp på hodet så ofte jeg bare kan. Man skulle kanskje ikke tro det, men hodestående er virkelig så beroligende og godt å stå i.Ah, som jeg elsker yoga!

Uansett, jeg skal gjøre meg ferdig med alt før S er hjemme igjen. God kveld videre.

11 Responses to “Søndag og forbredelser”

  • Herlig med Yoga når man stadig blir stødigere og får til posisjoner bedre og bedre, jeg har aldri prøvd denne for drev bare litt med Yoga og da var jeg så dårlig med svimmelheten så prøvde aldri slike øvelser

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja det gir vedig kick! :) Men kan tenke meg alt med hodet ned er ubehagelig når man er svimmel. Finnes det noen type yoga som kan passe deg bedre?

  • Marie:

    Tenk at han blir 2 år :D Han har verdens beste mamma og får verdens beste mat!! Hihi. Yoga er så herlig. Skal begynne å undervise selv nå denne måneden, skummelt :-O

  • Lilly:

    Imponerende! Yoga<3 Gratulerer med dagen til fine S, håper den blir fantastisk!

  • Stilige bilder! Du er en spreking altså :D Skal sjekke ut bursdagsinnlegget nå! Håper dagen ble fin – men slik du steller i stand, så ble det nok perfekt for lille :D x

  • hanne:

    Jeg er så av-og-på med yoga, noe som er litt frustrerende. For jeg sitter jo igjen med en fantastisk følelse etter hver økt. På lørdag var jeg på 90 min yogaøkt på treningssenteret mitt. Tror jeg må gå litt på timer innimellom slik at jeg kommer inn i en god rytme. Da jeg var student var jeg mye flinkere til å gjøre yoga hjemme. Du er i hvertfall utrolig inspirerende! Jeg er ikke på ditt nivå enda, men jeg elsker skulderstående <3 ha en fin dag :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Jeg synes du er flink jeg! Og du er så mye ute og går i naturen, det ser så deilig ut!!
      Yogarutine er så godt. Jeg er veldig glad jeg har jobbet meg inn i en veldig god rutine, eller avhengighet :P Det går ikke en dag uten, og helst får jeg til 2 økter om dagen.
      Klem til deg Hanne

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031