Raw mango-tomatsuppe

Hei hei. Jeg skal straks ta kvelden, men først; her kommer dagens middag.

20150723_170556

Supper ♥ Finnes det noe bedre, og mer koselig, å spise? Jeg er veldig glad i både varme og kalde supper, og for tiden lager jeg mye av  begge deler. I dag ble det en raw og kald suppe med tomater fra hagen, mango, vårløk, koriander og kremet avokado- det er virkelig en nydelig kombinasjon. Du velger målene helt selv, men under skriver jeg hva jeg brukte. Det gav en god suppeporsjon, og takket være avokadoen er dette et overraskende mettende måltid. Det fine med raw supper er at de ofte lages på to minutter, så du kan lage en og en porsjon, og slipper å sitte igjen med rester.

-tomater, jeg brukte to store never små tomater
-mango, jeg brukte en liten økologisk
-vårløk, jeg brukte en
-avokado, jeg brukte en halv + mer på toppen
-sitron eller lime, jeg brukte juice fra en  halv sitron
-fersk koriander, jeg brukte en stor neve

-ev. litt godt salt

Legg alle ingrediensene i en blender, og kjør til en helt glatt og kremet suppe. Topp med fargerik topping og server ♥

20150723_170551

Dagen i dag har bare flydd forbi. Jeg hadde mye jeg måtte få ordnet i sentrum, så S og jeg brukte formiddagen der. Etter det trente jeg en time yoga, lagde barnevennlige raw cookies til S, vi har vært ute og lekt og gått tur, og nå sover endelig ruskebolla- og det gjør forhåpentligvis jeg også snart. Hvordan har dagen deres vært?

5 Responses to “Raw mango-tomatsuppe”

  • Marie:

    Nam :) Dagen min var fin, vi dro til Preikestolen i går, men ikke opp da, men hadde sååå lyst. Men med vogn og baby er ikke skogtur det beste :P Han har utrolig liten tålmodighet til å være i bæresjaet :( må prøve mer!

    • Ragnhild Nordrum:

      S er helt omvendt- han hater vognen (og det gjør i grunn jeg også :P), men elsker sjalet og sælen. Han er veldig tung nå da, og i flere uker i sommer måtte jeg ta meg helt “fri” fra bæringen for kroppen var helt ødelagt- og fikk bare gå tur når noen ville passe han. Nå er jeg bedre heldigvis, og bærer så og si hver dag igjen. Men klarer ikke daglige 2-timers turer lenger- det er han bare altfor tung til :P
      Det hørtes ut som en fin dag dere hadde <3

  • Marie:

    Jeg håpet han ville like det, siden det virker så koselig å gå tur uten vogn og gjerne i litt annerledes terreng. Heldigvis har jeg en god vogn som jeg liker som tåler mye grus! Men skal prøve å vende han til sjalet :) Lever i håpet!! Hihi..

  • oh my goodness, SO pretty. this reminds me of something from an ingmar bergman film! gorgeous.

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031