Solgul raw tomatsuppe

For et deilig vær! Tiden er virkelig inne for å nyte sommeren så lenge den er her.

Jeg la meg til å sove sammen med S på formiddagen i dag (søvn er første prioriteten min nå i sommer), og gjett hvem som våknet halv 5 :O Vi søv i godt over fire timer, så det blir nok en sen kveld i dag. Etter middag reiste vi til sentrum for å kjøpe badebasseng til S, og der koste han seg til langt på kveld. Jeg tok med meg yogamatten ut, og trente imens hans plasket i vannet.

DSC04448

Jeg har hengt meg helt opp i supper den siste tiden. Det er så rolig, god, komfortabel, nærende mat å spise- jeg får ikke nok. Både varme og raw supper er deilig i mine øyne, og jeg liker de best i blendet form. Jeg tilsetter alltid en god fettkilde sammen med grønnsakene, som regel avokado eller kokosmelk/kokossmør.

I dag lagde jeg en raw tomatsuppe av gule tomater. Fargen med så solgul og fin, og smaken var perfekt

-6-7 gule tomater
-1 vårløk eller et fedd hvitløk
-1/2-1 moden avokado
-1 liten nneve basilikum

DSC04443

Dagen i forveien tørker du halvparten av tomatene. Jeg skar 3 tomater i to på langs, og tørket de i dehydratoren over natten. Dette kan også gjøres ved lav varme og kortere tid i ovnen.

Legg alle ingrediensene i blenderen og blend til en tykk kremet suppe, og server med ded samme.

Jeg liker den slik, uten hverken vann eller salt, men du må gjerne tynne den ut med litt vann og smake til med litt salt.

Her fortsetter kvelden med lek og kos med bolla som løper rundt og sier “hei venn!”- tror han vil ha oppmerksomheten min igjen :) God kveld til dere.

4 Responses to “Solgul raw tomatsuppe”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031