Middagssalat med yum-yum-dressing

Hei hei, alle sammen. Det er fredag igjen, og på søndag reiser jeg og sønn på en liten ferie til Vestfold. Som jeg gleder meg til å komme meg bort igjen. Har dere noen planer for helgen?

DSC04419

I dag lagde jeg en av mine favorittsalater til middag. Eller altså, det er dressingen jeg elsker mest. Jeg lagde denne salaten family-sized i dag, og jeg skal ærlig innrømme at resten av familien syntes dressingen var litt spesiel. Men åh, jeg bare e.l.s.k.e.r den, og kunne like gjerne spist hele skålen med skje. Kanskje den blir litt for spesiel for noen av dere også, men jeg vet jo at flere av dere også har de samme “rare” smaksløkene som meg ;) Give it a try ♥

Dressing:

-ca 200 gram cherry tomater
-2 stilker selleri
-3 ss tahini
-saft fra en halv-1 sitron

På forhånd må du tørke cherry tomatene. Det kan du gjøre i dehydratoren, eller følg Janes metode for saktebakte tomater. Avkjøl.
Legg hakket selleri, tørkede tomater, tahini og sitron i en stvamikser/blender, og blend til du har en jevn, tykk dressing- nesten som hummus i konsistens. Server som dressing eller dip.

Salaten i dag besto av Romano salat, agurker fra drivhuset, vårløk, mer tørkede tomater, og gode økologiske oliven. Jeg sier bare y.u.m.

DSC04441

Store salater er virkelig noe av det mest tilfredsstillende som finnes å spise. Jeg spiser mest frukt i løpet av dagen, og da er det ingenting som smaker så godt som noe grønt og salt og mineralrikt på ettermiddagen.

—-

Jeg håper dere får en nydelig helg, kos dere alt dere kan.

Og dere! Julie har skrevet en kjempefin anmeldelse av Raw Food-heftet mitt HER. Ta gjerne en titt hvis du er intressert ♥

4 Responses to “Middagssalat med yum-yum-dressing”

 • God kveld Ragnhild!

  Sp koselig med en liten tur til Vestfold da du! Må kose dere masse :)

  Tusen takk for at du nevnte anmeldelsen min, det var bare et lite “heads up”, og du? Du så kanskje at et par der gjerne ville hatt en engelsk versjon ;) Tihi!

  Den salaten ser kjempegod ut! Tahini dressinger er gode, og jeg lurer på hva den smaker som sammen med selleri og tomater! Kan kanskje bruke soltørkede tomater også da kanskje? :)

  Ha en god natt, skjønne! x

  • Ragnhild Nordrum:

   Anmeldelsen var kjempefin ♥ og du har jo allerede laget masse! Utrolig gøy å se!
   Soltørkede tomater fungerer helt sikkert supert!
   God helg :)

 • Det så veldig deilig ut :) Gøy å se hva du lager deg av mat :)

  Del så mye du orker,fint med inspirasjon

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031