Raw Bounty-buttercups

Søndag ♥ Solen ståler, lillegutt og jeg har vært ute hele formiddagen, ukens tredje løpetur og syvende yogaøkt er unnagjort, og jeg har laget raw Bounty-buttercups som ble så gode at jeg ikke kan vente med å dele de med dere.

Hva har dere gjort i helgen?

DSC02049

Disse sjokoladene ble så så gode. Mørk, vegansk, raw sjokolade fylt med Bounty-aktig kokosfyll. Perfekt!

Til 6 store, ell ere flere mindre, trenger du:

-1 dl tørket kokos
-1 toppet ss cashewsmør
-1 ss myk kokosolje
-2 ss lønnesirup
-en klype Himalayasalt eller havsalt
-1 ts vaniljefrø

-smeltet raw sjokolade, eller kjøpt mørk sjokolade
Jeg laget en stor porsjon sjokolade, fordi jeg ville lage vanlig plain sjokolade også. Jeg måler sjeldent sjokoladeingrediensene, men brukte kakaosmør (ca 70 gram), cashewsmør (1-2 ss), lønnesirup (1-2 ss), råkakao (4-5 ss), og noen dryss vaniljefrø.

Bland alle ingrediensene til kokosfyllet godt sammen. Form små “pletter” som passer til muffinsformene. 
Smelt sjokoladen. Hell et par cm med sjokolade i hver muffinsform. Legg kokos-plettene oppi, og press de lett ned. Dekk kokosen helt med litt sjokolade, og dryss gjerne litt ekstra kokos over. Avkjøl, og oppbevar kaldt.

DSC02034

Disse hadde vært så gode med et glass iskald mandelmelk eller annen plantemelk til, så det skal jeg lage i morgen.

PicMonkey Collage

Min private sjokolade-tester ♥

Jeg håper dere har en fin uke i møte. Jeg gleder meg til det fine været som er meldt. Nyt søndagen videre.

8 Responses to “Raw Bounty-buttercups”

 • Hei!
  For en spennende blogg du har – jeg var innom den for første gang nå. Så fint konsept med happy, healthy mommy – hvem vil ikke det?:-)
  Ha en fin dag videre, og kos deg i våren, med yogaen og lillegutt og all den sunne maten til dere begge:-)

 • Koselig med sjokolade tester som kvalitetssjekker, men er sikker på at han ikke hadde et vondt ord og si om disse etter bildene og dømme :D Deilige sjokolade biter!
  Nyt søndagskvelden :) x

  • Ragnhild Nordrum:

   :D
   Disse er supergode! Tror jeg må ha en til før jeg legger meg i kveld :O ;)
   God kveld videre!

 • Så deilig! Vi har hatt en utrolig fin helg med både vennekveld, 70-årslag og tur i byen. Nå venter en ny uke med lesing, og atter mer lesing :P hvordan går det med deg på skolen? Ha en fin mandag <3

  • Ragnhild Nordrum:

   Det hørtes ut som en veldig koselig helg <3
   Det går fint med skolen, men jeg skulle ønske jeg hadde flere timer disponibelt og at jge var flinkere til å prioritere skolen :S Men det går greit, tror eksamen i juni skal gå bra!
   God mandag til deg også <3

 • Mmmmmmm Bounty var favoritt sjokoladen min “før”..nydelig med et vegansk alternativ..sunnere og smaker sikkert bedre også :o)

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728